Cele mai citite
 


Persoanele fără adăpost, ajutate de Ambulanţa Socială a Primăriei Sectorului 2
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 25 ian/Agerpres/ - Echipajele Ambulanţei Sociale a Primăriei Sectorului 2 sunt în alertă să preia din stradă persoanele fără adăpost şi care sunt supuse riscului de îngheţ, informează un comunicat de presă al autorităţii locale transmis marţi, AGERPRES.
Toate persoanele fără adăpost găsite pe străzi sunt duse cu Ambulanţa Socială la Adăpostul Social de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din şos. Pantelimon 500, aparţinând Primăriei Sectorului 2, unde au căldură şi beneficiază de servicii de specialitate - cazare, mic dejun, igienă personală, îngrijire medicală.
În cazul în care persoanele găsite nu vor dori să meargă la adăpostul social al administraţiei locale a sectorului 2, echipele de asistenţi medicali şi sociali ai Ambulanţei Sociale vor monitoriza şi urmări eventualele probleme ale acestora, cauzate de temperaturile scăzute, precum degerăturile, hipotermia, tulburările de ritm cardiac, agravarea bolilor cronice pulmonare şi chiar decesele. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.
Ambulanţa Socială a Primăriei Sectorului 2 a salvat încă 7 oameni de la îngheţ Şapte oameni ai străzii au fost preluaţi în noaptea de luni spre marţi din cartierele Colentina, Pantelimon şi Iancului de ambulanţa socială a Primăriei Sectorului 2, aceştia fiind cazaţi gratuit la Adăpostul Social de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon''.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Dâmboviţa: Ambulanţă ce mergea la o urgenţă, lovită de un BMW Doi asistenţi medicali de pe o ambulanţă au fost răniţi, luni, după ce maşina Salvării, care se îndrepta spre o urgenţă având pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost lovită de un autoturism BMW într-o intersecţie din Târgovişte.