Cele mai citite
 


Fanii bulgari, dispuşi să doneze sânge pentru a salva clubul de fotbal Pirin Blagoevgrad
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sofia, 25 ian /Agerpres/ - Unii suporteri şi-au arătat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a ajuta la salvarea clubului bulgar de fotbal Pirin Blagoevgrad, la care şi-a început cariera atacantul Dimităr Berbatov, în prezent la Manchester United, relatează Reuters.
Pirin Blagoevgrad riscă excluderea din prima divizie bulgară din cauza datoriilor, estimate la circa 277.500 dolari, faţă de antrenori, jucători, impozite şi alte taxe.

Unii suporteri şi-au manifestat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a mai uşura din datoria grupării. Conform regulamentului, un club cu astfel de datorii nu va fi licenţiat pentru a juca în campionat. Pirin are licenţa pentru sezonul în curs, dar riscă să nu obţină şi licenţa pentru stagiunea următoare.

'Facem apel la oameni să facă donaţii de sânge pentru a ajuta clubul'', a declarat fostul portar al lui Pirin, Miroslav Mitev, cel căruia i-a venit această idee originală de a veni în sprijinul echipei, la care au subscris imediat zeci de fani. Mitev speră ca iniţiativa lui să sensibilizeze autorităţile locale, pe care suporterii le acuză de indiferenţă.

Pirin ocupă locul 14 din 16 echipe în prima ligă bulgară, cu 11 puncte din 15 meciuri, la finalul turului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Fanii bulgari, dispuşi să doneze sânge pentru a salva clubul Pirin Blagoevgrad Unii suporteri şi-au arătat disponibilitatea de a dona sânge pentru a strânge bani şi a ajuta la salvarea clubului bulgar de fotbal Pirin Blagoevgrad, la care şi-a început cariera atacantul Dimităr Berbatov, în prezent la Manchester United, relatează Reuters.
Fotbal: Steaua îi provoacă pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase să lupte împotriva cancerului Clubul de fotbal Steaua Bucureşti s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociaţia Fight for Life Charity, având ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România, şi îi provoacă să facă acelaşi lucru pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase.
UPDATE Fotbal: Victor Piţurcă - 'Oţelul nu este o echipă invincibilă' Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, nu crede că Oţelul Galaţi este o echipă de neînvins, şi speră că elevii săi vor demonstra acest lucru în meciul direct, programat vineri în Bănie, în cadrul etapei a 14-a a Ligii I de fotbal.
Constanţa: Fotbal pe plajă pentru promovarea donării de organe în scop terapeutic Un meci amical de fotbal, pentru promovarea donării de organe în scop terapeutic, se desfăşoară, miercuri, de la ora 17,00, pe plaja Melody din staţiunea Mamaia, între echipa naţională de fotbal pe plajă a României şi echipa Asociaţiei Transplantaţilor din România (ATR).
(Corespondenţă) Spitalele bulgăreşti sunt în comă (revista presei) Sofia, 1 sep - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Sistemul sanitar din Bulgaria este în comă, titrează miercuri ziarul sofiot Trud. Spitalele sunt îngropate în datorii şi efectuează doar intervenţiile chirurgicale de urgenţă, iar în unele sunt limitate chiar şi spitalizările de urgenţă,...
Fotbal pentru viaţă - 134.000 de euro în 80 de minute Evenimentul 'Fotbal pentru viaţă', transmis în direct de TVR2, a reuşit performanţa de aduna 134.000 de euro în 80 de minute, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Televiziunea Română.