Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Primele cazuri de gripă înregistrate de la începutul anului
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bistriţa, 25 ian /Agerpres/ - Cinci persoane din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost diagnosticate cu gripă în ultima săptămână, trei dintre acestea necesitând internarea, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, fiind primele cazuri raportate de la începutul anului.
Alţi 226 bistriţeni s-au îmbolnăvit de pneumonie în perioada 17-23 ianuarie, 31 fiind spitalizaţi. Cei mai mulţi bolnavi au până în patru ani, fiind vorba de 54 de cazuri cu 15 internări. De asemenea, au fost diagnosticaţi cu pneumonie 52 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani şi 52 de adulţi care au între 30 şi 64 ani.
Şi numărul infecţiilor aparatului respirator superior a fost în creştere, fiind raportate 2.134 de cazuri, cu 13% mai multe faţă de săptămâna precedentă. Cei mai mulţi bolnavi, 736, au vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani, alţi 605 au până în 4 ani, iar 436 au între 15 şi 29 ani. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Încă un caz de gripă şi un deces din cauza unei pneumonii, în ultima săptămână O femeie de 63 de ani din judeţul Maramureş, care venise într-o vizită în Bistriţa, a murit la spital după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Doina Petri.
Bistriţa-Năsăud: Şase noi cazuri de gripă şi un deces cauzat de pneumonie, în doar o săptămână O persoană a decedat după ce a contractat o pneumonie şi alte şase au fost diagnosticate cu gripă în perioada 14-20 martie, potrivit datelor publicate, miercuri, pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Primul caz de gripă din judeţ, la un bărbat de 45 ani Un bărbat de 45 ani este primul pacient diagnosticat cu gripă în acest sezon, în judeţul Bistriţa-Năsăud, chiar dacă acesta nu a ajuns să fie internat în spital.
Bistriţa-Năsăud: Un nou deces din cauza unei pneumonii; numărul cazurilor de gripă, în creştere Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud a raportat un nou deces provocat de o pneumonie, în cazul unui bărbat de 50 de ani din municipiul Bistriţa, care suferea şi de o boală de inimă cronică.
Bistriţa-Năsăud: Al doilea deces din cauza pneumoniei, în această iarnă Un bărbat de 64 ani, diagnosticat cu pneumonie, a murit săptămâna trecută, fiind al doilea caz de acest gen înregistrat în judeţul Bistriţa-Năsăud în această iarnă.
Bistriţa-Năsăud: Peste zece cazuri de gripă, semnalate într-o singură săptămână în judeţ Medicii de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud au raportat, în intervalul 28 martie - 3 aprilie, un număr de 12 cazuri de gripă, dintre care opt la persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 ani, două la copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, iar restul la persoane de peste 50 ani, potrivit datelor afişate...