Cele mai citite
 


ISU Suceava a oferit postmortem o diplomă de excelenţă studentei decedate în incendiul de la Iaşi
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 25 ian /Agerpres/ - Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Suceava a oferit postmortem, marţi, o diplomă de excelenţă studentei Sorina Ferari, din Gura Humorului, ''pentru curaj şi eroism în salvarea semenilor, până la sacrificiul suprem'', se arată într-un comunicat al ISU Suceava, remis AGERPRES.
Sorina Ferari, în vârstă de 20 de ani, a murit pe 20 ianuarie, la Iaşi, într-un incendiu produs într-un club dintr-un complex studenţesc, în timp ce încerca să salveze o angajată a localului.
În semn de recunoştinţă pentru gestul său, reprezentanţi ai ISU Suceava s-au deplasat la Biserica 'Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil ' din Gura Humorului, unde este depus trupul neînsufleţit al studentei, pentru a oferi familiei diploma de excelenţă.
De asemenea, a fost depusă o coroană de flori din partea inspectoratului şi s-a păstrat un moment de reculegere în memoria eroinei.
La solicitarea familiei, şase pompieri militari de la Garda de intervenţie Gura Humorului vor transporta sicriul Sorinei Ferari pe ultimul drum, înhumarea urmând să aibă loc pe 26 ianuarie.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - ISU Suceava Incendiu în localitatea Bărăşti
Suceava: Scurgerea de combustibil la centrala termică a produs incendiul de la Slobozia Cauza incendiului de la fabrica de reşapare cauciucuri de la Slobozia a fost, din primele cercetări, scurgerea de combustibil lichid de la sistemul de alimentare al cazanului centralei termice, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
UPDATE/ Suceava: Pompieri din Ungaria au intervenit la stingerea unui incendiu la Cornu Luncii Un echipaj de pompieri din Ungaria a intervenit sâmbătă la stingerea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea suceveană Cornu Luncii.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.