Cele mai citite
 


Ambulanţe pentru viitorul serviciu SMURD
miercuri, 17 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Baia Mare, 17 iunie /Agerpres/- Deputatul PSD Gheorghe Zoicaş a declarat, într-o conferinţă de presă, că judeţului Maramureş i-au fost alocate 6 ambulanţe pentru serviciul SMURD.

„În prima etapă, din cele 6 ambulanţe repartizate de Ministerul Sănătăţii, în Maramureş va ajunge o singură maşină dotată complet. Valoarea unei asemenea ambulanţe ajunge la 200.000 de euro. Sperăm ca din luna august a acestui an, serviciul SMURD care va funcţiona pe lângă ISU Maramureş să devină funcţionabil”, a spus Zoicaş.

Inspectorul şef al ISU Maramureş, colonelul Petru Dican, a precizat că o parte din personalul paramedical care formează echipajele SMURD a fost pregătit la Târgu Mureş şi e disponibil în orice moment. De asemenea, alte echipaje se află în stadiu de pregătire, pentru a putea forma ture de lucru permanente. AGERPRES/ (Leontin Cupar)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Solicitările către Ambulanţă şi SMURD au crescut cu 10% în weekend Numărul solicitărilor adresate Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD în Caraş-Severin a crescut cu zece procente în weekend faţă de zilele anterioare, nouă persoane fiind transportate, de pe stradă la spital, din cauza caniculei, a declarat luni Daniel Botgros, purtător de cuvânt al Direcţiei de...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident O ambulanţă SMURD aflată în misiune, care transporta spre spital un copil de patru ani şi pe mama acestuia, a fost implicată luni după-masă într-un accident pe DN 17 D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Ponta: Ambulanţa şi SMURD vor fi interconectate, nu vor fuziona Primul-ministru Victor Ponta a afirmat vineri că funcţionarea Ambulanţei şi SMURD pe baza unui concept integrat, prin dispecerate comune, va fi extinsă, fără ca cele două entităţi să fuzioneze.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.