Cele mai citite
 


Teleorman: Numărul concediilor medicale s-a redus la jumătate anul trecut faţă de 2009
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alexandria, 25 ian /Agerpres/ - Numărul concediilor medicale acordate anul trecut în judeţul Teleorman a scăzut cu aproape jumătate faţă de 2009.
Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES de Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman, în 2009 au fost eliberate aproximativ 30.000 de certificate medicale, iar în 2010 - 15.000.
'Deşi la început noile reguli impuse la acordarea şi eliberarea concediilor medicale au fost vehement contestate, acestea au produs ulterior efecte, realizându-se eliminarea abuzurilor şi întocmirea documentelor exclusiv pentru cei aflaţi în suferinţă', susţine dr. Marius Nica, preşedintele CAS Teleorman, în comunicatul de presă.
În opinia acestuia, noile prevederi legale au permis introducerea unor mijloace mai eficiente de verificare a modului de acordare a concediilor medicale, dar şi dublarea cuantumului amenzilor aplicate medicilor care fac abuzuri. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Bani mai mulţi pentru laboratoarele medicale Alexandria, 1 nov /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a suplimentat cu o sumă totală de aproximativ 88.000 de lei bugetul alocat iniţial în trimestrul IV din 2010 laboratoarelor medicale aflate în relaţii contractuale cu această instituţie.
Teleorman: CAS a imputat peste 22.620 de lei furnizorilor de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a efectuat în primele şapte luni din acest an circa 130 de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul din sudul ţării, specialiştii instituţiei stabilind o sumă totală imputabilă de peste 22.620 de lei.
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale. Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat miercuri...
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.