Cele mai citite
 


Alba: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă a obţinut nota 4,00 la prima probă a concursului organizat de CJ
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alba Iulia, 25 ian /Agerpres/ - Actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Doru Drăgan, a obţinut doar nota 4,00 la testul grilă de verificare a cunoştinţelor pe care l-a susţinut, marţi, în cadrul concursului pentru ocuparea acestei funcţii, fiind declarat respins.
Celălalt candidat înscris, Nicoleta Coşarcă, în prezent contabil şef la Centrul de Transfuzii Alba, a obţinut nota 7,80, potrivit datelor afişate pe site-ul Consiliului Judeţean (CJ) Alba. Declarată admisă la această probă, Nicoleta Coşarcă va susţine joi proiectul de management în faţa comisiei de concurs. Ultima probă a concursului este interviul de selecţie.
La concursul organizat de CJ Alba s-au înscris doar cei doi candidaţi, ambii depunându-şi dosarul la Registratura CJ Alba doar în ultima zi în care puteau face acest lucru, respectiv pe 17 ianuarie. Doru Drăgan, jurist, a ocupat funcţia de manager al spitalului din Alba Iulia din 2008. El are dreptul să depună contestaţie.
Comisia de concurs este compusă din şapte membri, printre care preşedintele Colegiului Medicilor Alba, Gheorghe Vieru, secretarul judeţului Alba, Mariana Hurbean, preşedintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Alba, Gheorghe Ştef, şi directorul executiv al CAS Alba, Gheorghe Munteanu.
CJ Alba a preluat în luna iulie 2010 managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, mai exact întregul ansamblu de atribuţii şi competenţe exercitate până atunci de Ministerul Sănătăţii.
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia are peste 700 de paturi şi o structură de personal cu peste 1.000 de angajaţi, dintre care 120 de medici. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Trei unităţi sanitare, propuse spre reorganizare Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Alba propune transformarea celor trei unităţi sanitare din judeţ propuse spre reorganizare în secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia (spitalele din Baia de Arieş şi Ocna Mureş), respectiv ambulatoriu integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă...
Servicii medicale de peste trei milioane de lei executate, dar nedecontate de CAS şi MAI Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia are servicii medicale executate, contractate şi nedecontate de Casa de Asigurări de Sănătate în sumă totală de 2,8 milioane de lei, a atras atenţia, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, Nicoleta Coşarcă.
Alba: Concurs organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă, monitorizat video de presă Concursul organizat luni de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia pentru ocuparea a 15 posturi de asistent medical, la care au participat 76 de persoane, a fost monitorizat video de către reprezentanţi ai presei, de la conceperea subiectelor până la corectarea lucrărilor, în vederea eliminării speculaţiilor...
SJU Alba: Sumele pentru medicamente vor fi reduse dacă MS nu-şi asumă finanţarea majorării salariilor Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a declarat, luni, că dacă Ministerul Sănătăţii nu-şi va asuma finanţarea majorării salariilor cadrelor medicale cu câte o sută de lei, unitatea este obligată la un efort financiar suplimentar ce va duce la reducerea sumelor alocate pentru medicamente...
Alba: Doi candidaţi admişi, din 73 de participanţi, la un concurs monitorizat video de presă Doar doi dintre cei 73 de candidaţi care au participat la un concurs organizat luni de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia pentru ocuparea a 15 posturi de asistent medical, monitorizat video de presă, au fost declaraţi admişi, urmând să susţină în perioada imediat următoare şi un interviu.
Alba: Un punctaj mai mare la evaluare, un contract mai bun cu CAS pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia face ultimele pregătiri înainte de controlul Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, evaluare care presupune o verificare amănunţită, de la activitatea medicală, condiţii hoteliere până la gradul de satisfacţie al pacienţilor şi personalului.