Cele mai citite
 


Procuratura verifică documentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu
marţi, 25 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 25 ian /Agerpres/ - Procuratura a început verificarea documentelor medicale ale omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a declarat, marţi seară, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Radu Macovei.
'Mi se pare normal să se facă o astfel de verificare pentru un urmărit penal', a spus Macovei.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu se află internat în Clinica de Ortopedie pentru o eventuală intervenţie chirurgicală la rotulă.
Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a declarat, pentru AGERPRES, că se fac mai multe investigaţii în vederea realizării acestei intervenţii chirurgicale, întrucât omul de afaceri are o suferinţă cardiovasculară importantă. În funcţie de rezultatul investigaţiilor se va lua o decizie.
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat marţi pentru data de 15 februarie dosarul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat că i-ar fi trimis în Indonezia mai multe sume de bani fostului director Gelsor Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI.
Sorin Ovidiu Vîntu nu a fost prezent marţi în sala de judecată, el internându-se, cu o zi în urmă, la Spitalul Floreasca, fiind diagnosticat cu o fractură la rotulă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Bogdan Opriţa (Spitalul Floreasca): O pacientă internată în Secţia de ortopedie va fi externată astăzi O pacientă aflată în Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca este programată să se externeze vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.
Suceava: Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean acreditată pentru prelevarea de ţesut osos şi ligamentar Secţia de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava a fost acreditată în acest an, de Agenţia Naţională de Transplant să efectueze prelevare de ţesut osos şi ligamentar, dar să şi utilizeze grefă osteo-ligamentară, a declarat presei şeful acestei secţii, medicul...
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.