Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson va fi judecat din 28 martie
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul personal al lui Michael Jackson, Dr Conrad Murray, acuzat că i-a administrat pacientului său anesteziantul care i-a provocat moartea, va pleda nevinovat de omucidere involuntară la procesul care va începe în 28 martie, a anunţat avocatul lui, Ed Chernoff, citat de AFP.
Conrad Murray este acuzat de omucidere involuntară pentru că şi-a abandonat pacientul după ce i-a administrat propofol în 25 iunie 2009, un anesteziant puternic pe care cântăreţul în utiliza ca somnifer. În caz de culpabilizare, Murray riscă să fie condamnat la patru ani închisoare.

Ministerul Public va putea susţine cu probe capetele de acuzare împotriva Dr Murray, a declarat Sandi Gibbons, purtătoare de cuvânt a Procuraturii din Los Angeles.

După şase zile de audieri preliminare, în 11 ianuarie, judecătorul Michael Pastor a estimat că probele prezentate de acuzare sunt suficiente pentru a-l trimite pe medic în faţa justiţiei. El suspendase în prealabil licenţa de exercitare a medicinei de către Murray în California, dând curs astfel recomandării Procuraturii din Los Angeles.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Conrad Murray a cumpărat 255 de flacoane cu medicamentul care l-a ucis pe Michael Jackson (martor) Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a cumpărat 255 de flacoane cu puternicul anesteziant care a provocat moartea regelui muzicii pop, pe 25 iunie 2009, a afirmat luni un martor în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, citat de AFP.
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Ordin pentru judecarea medicului personal al lui Michael Jackson Un judecător din Los Angeles a ordonat judecarea lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, pentru omucidere involuntară în legătură cu moartea cântăreţului la 25 iunie 2009, după încheierea unui proces preliminar asupra doctorului marţi.
Procesul Michael Jackson: Apărarea a fost nevoită să recunoască greşelile dr Murray Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care a slăbit apărarea, relatează AFP.
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.