Cele mai citite
 


Mehedinţi: Colectă de bani pentru persoanele vulnerabile
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala Mehedinţi a Crucii Roşii a amplasat în hipermarketul Carrefour din Drobeta Turnu Severin un număr de 8 cutii pentru strângerea de fonduri destinate persoanelor vulnerabile din judeţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul acesteia, Elena Coardă.
Potrivit sursei citate, banii colectaţi vor fi utilizaţi pentru transportul unor pachete cu alimente la familiile fără venituri, la persoanele fără adăpost, cu handicap şi vârstnice din localităţile situate în zona montană, unde din cauza zăpezii acestea nu se pot deplasa pentru a se aproviziona cu cele necesare traiului.
'În această săptămână am distribuit 300 de pături mai multor persoane sărace din judeţ. În perioada care urmează vom trimite ajutoare alimentare la 30 de persoane nevoiaşe din oraşul Baia de Aramă şi 25 de nevăzători din comunele Şişeşti şi Godeanu', a precizat Coardă.
În judeţul Mehedinţi, conform unor statistici, circa 1.000 de persoane defavorizate au nevoie urgentă de sprijin umanitar şi de asistenţă medicală din partea Crucii Roşii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Peste o jumătate de tonă de alimente, distribuite de Crucea Roşie pentru sinistraţii din Oprăneşti Filiala Crucii Roşii Mehedinţi a distribuit vineri ajutoare alimentare familiilor sinistrate din localitatea Oprăneşti, comuna Husnicioara, afectate de alunecările de teren de la sfârşitul lunii mai.
Mehedinţi: Pachete cu alimente pentru familiile defavorizate din oraşul Baia de Aramă Un număr de 40 de familii defavorizate din oraşul Baia de Aramă au primit, joi, câte un pachet cu alimente tradiţionale, specifice sărbătorii de Paşte.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Aproximativ 25% din intervenţiile medicale efectuate în minivacanţa de 1 Mai s-au soldat cu internări la SJU Aproximativ 25% din numărul total de 150 cazuri în care medicii au acordat asistenţă medicală de urgenţă, în perioada 1-3 mai, au necesitat internarea persoanelor pentru care s-a solicitat intervenţie, a declarat duminică, pentru AGERPRES, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean...