Cele mai citite
 


Penelope Cruz şi Javier Bardem au un copil
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Penelope Cruz a născut miercuri primul său copil, alături de Javier Bardem, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, conform publicaţiei spaniole El Pais.
Actriţa spaniolă în vârstă de 36 de ani a făcut public faptul că este însărcinată pe platourile de filmare ale producţiei 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides', în Porto Rico, în luna septembrie, la doar două luni după căsătoria secretă cu Javier Bardem, partenerul său de filmare la pelicula 'Vicky Cristina Barcelona'.

'Este un prieten adevărat şi cel mai bun actor din lume', l-a caracterizat Penelope Cruz pe Javier Bardem (41 de ani).

Numele copilului şi dacă este băiat sau fetiţă urmează să fie anunţat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O femeie a născut trei gemeni de vârste diferite Însărcinată graţie procreării asistate, o britanică a născut în două reprize trei gemeni, rezultaţi din aceeaşi fecundare in vitro. Acum 11 ani, ea a născut două gemene, informează site-ul lesquotidiennes.com.
O afroamericană a născut în ultimii trei ani trei perechi de gemeni Danesha Couch, o afroamericană din Kansas City (SUA), a avut o primă pereche de gemeni în urmă cu doi ani. Atunci a născut doi băieţi, din care unul a murit în 2014, relatează miercuri 7sur7.be.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
Thomas Beatie, bărbatul care a 'născut' de trei ori, doreşte să-şi recapete masculinitatea După ce a 'născut' trei copii, Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, nu doreşte să mai aibă alţi copii şi se gândeşte să recurgă la histerectomie pentru a-şi restabili caracteristicile masculine, scrie 20minutes.ch.
Iaşi: Victima unui accident rutier a născut la Spitalul de Neurochirugie O echipă de obstetricieni şi neonatologi de la maternitatea Cuza Vodă, condusă de dr. Elena Mihălceanu, s-a deplasat, marţi după amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie pentru a efectua o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a încercat să salveze viaţa fătului unei tinere, victimă a unui accident...
Fapt rarisim, o femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja Le-au trebuit trei ani Juliei Grivenburg şi soţului ei, Todd, să conceapă un copil. Dar natura a decis să le joace o mică farsă: un al doilea copil a fost conceput la două săptămâni şi jumătate după primul, informează 7sur7.be.