Cele mai citite
 


Aproape 95% dintre britanicii care au solicitat indemnizaţii de boală puteau lucra
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numai 6% din cei un milion de britanici care au încercat să obţină indemnizaţii de boală în ultimii doi ani se aflau cu adevărat în situaţia de a nu putea lucra, relevă datele Departamentului pentru Muncă şi Pensii, citate de Daily Mail.
Cifrele făcute publice arată că 94% dintre solicitanţi se aflau în postura de a putea lucra în viitorul apropiat. Patru din zece - aproape 400.000 de persoane - putea începe munca imediat.

Dintre cei care au aplicat pentru indemnizaţia de boală de 96,85 lire pe săptămână între 2008 şi 2010, numai 61.800 erau suficient de bolnavi pentru a se califica pentru aceşti bani. Solicitările a mii de persoane au fost respinse după ce acestea au încercat să obţină indemnizaţii pe baza unor infecţii sexuale, boli ale pielii sau afecţiuni digestive. Şi numai unul din 20 dintre cei care au invocat probleme mintale s-a calificat pentru indemnizaţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Numărul copiilor cu afecţiuni digestive, în creştere Numărul copiilor care ajung la spital din cauza afecţiunilor gastro-intestinale a crescut cu aproximativ 20% faţă de anul trecut, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Marin Burlea, şeful Clinicii de gastroenterologie de la spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi.
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Suceava: Peste 200 de infecţii nosocomiale raportate de spitalele din judeţ în 2015 Peste două sute de cazuri de infecţii nosocomiale (intraspitaliceşti) s-au raportat din spitalele din judeţ, în cursul anului trecut, a declarat presei, joi, adjunctul DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Brăila: Aproape 40 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti la SJU de la începutul anului La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila s-au înregistrat, de la începutul anului, 38 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice luni de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Dr. Monica Pop: Pot să vină toate corpurile de control; Spitalul de Oftalmologie nu a avut infecţii Directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, dr. Monica Pop, a subliniat, miercuri, că în cadrul unităţii pe care o conduce nu a fost înregistrată anul trecut nicio infecţie nosocomială, precizare făcută în contextul în care ministrul Sănătăţii urmează să trimită aici Corpul de control pentru...
Infectii cutanate determinate de HPV Dr. Carmen Chirteş - medic specialist dermatolog - Centrul Medical MEDAS vorbeşte despre infecţiile care sunt cauzate de prezenţa virusului HPV, în organism. Desi papiloamele sunt - teoretic - cauzate de HPV, ele sunt diferite de ceea ce se cheamă negi genitali. Ele pot aparea şi în zona inghinală...