Cele mai citite
 


Arad: Construcţia unui centru rezidenţial pentru copiii abandonaţi în maternităţi va începe în Chişineu Criş
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru rezidenţial pentru copiii abandonaţi în maternităţi va fi construit, începând din această primăvară, în oraşul arădean Chişineu Criş, în cadrul campaniei ''Suflet pentru România''.
Campania a fost iniţiată de cunoscuta realizatoare TV, Mihaela Şerban, împreună cu omul de afaceri Mirco Maschio, patron al unei fabrici de maşini agricole cu sediul în Chişineu Criş.
''După cum se ştie, în cadrul campaniei, am organizat un Teledon în cadrul căruia au fost strânse fonduri pentru a veni în sprijinul copiilor orfani şi abandonaţi în maternităţi. O mică parte din bani a fost folosită pentru a face cadouri de sărbători copiilor din casa de copii existentă în oraş'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mihaela Şerban.
Potrivit sursei citate, cel de-al doilea pas al campaniei va fi făcut în această primăvară, când pe terenul pus la dispoziţie de Mirco Maschio va începe construcţia primului centru de tip rezidenţial destinat copiilor abandonaţi în maternităţi.
''În urma campaniei 'Suflet pentru România' din anul trecut s-au strâns banii necesari pentru achiziţionarea materialelor de construcţii necesare edificării primului centru, dar campania va continua şi în anul 2011 pentru colectarea de noi donaţii'', a mai adăugat Mihaela Şerban.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de strângere de fonduri pentru o casă destinată copiilor de la Centrul Sf. Dimitrie O campanie de strângere de fonduri se desfăşoară în perioada 20 noiembrie - 20 ianuarie, în sprijinul copiilor de la Centrul social Sf. Dimitrie.
Arad: Centru pentru vârstnici, îngrijiri paliative şi pentru bolnavii de Alzheimer, inaugurat în comuna Vladimirescu Un centru pentru vârstnici, îngrijiri paliative şi pentru bolnavii de Alzheimer a fost inaugurat, vineri, în noul cartier ''Via Carmina'' din comuna Vladimirescu, în prezenţa a numeroase oficialităţi.
Arad: Au fost finalizate lucrările de modernizare ale Ambulatoriului şi UPU din cadrul SCJU Consiliul Judeţean Arad a anunţat, joi, finalizarea a două dintre cele mai mari şi mai importante proiecte din sectorul de sănătate al judeţului, din fonduri europene şi din fonduri proprii, fiind vorba despre Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) şi extinderea...
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Arad: Centru de permanenţă medicală la Şiria Un centru de permanenţă medicală a fost deschis, joi, în comuna arădeană Şiria.
Arad: UVVG deschide un Centru de pregătire al personalului specializat în probleme de geriatrie Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad va deschide un Centru de pregătire al personalului specializat în probleme de geriatrie, în colaborare cu Academia Auxila din Asslar (Germania), informează prof.univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele UVVG.