Cele mai citite
 


Eureko România oferă posibilitatea de accesare a serviciilor de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Eureko România oferă clienţilor săi posibilitatea de a accesa servicii de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate, ca o completare a produselor deja existente, informează un comunicat al companiei.
Conform noilor condiţii contractuale, asiguraţii Eureko România vor putea fi despăgubiţi cu indemnizaţie pentru spitalizare şi/sau pentru intervenţii chirurgicale în cazul în care aleg să acceseze furnizori de servicii medicale din afara graniţelor României.
Indemnizaţia de spitalizare se acordă în funcţie de numărul efectiv de zile de spitalizare, în timp ce indemnizaţia pentru intervenţii chirurgicale se bazează pe complexitatea tratamentului acordat şi poate ajunge la 500 de euro.
'Noua opţiune pe care o oferim este o reacţie firească faţă de nevoile în permanentă schimbare ale clienţilor noştri şi ale pieţei. Această opţiune oferă asigurărilor de sănătate din portofoliul Eureko şi mai multă flexibilitate, în contextul în care grija pentru sănătate începe să devină o prioritate pentru români. Condiţiile economice actuale reprezintă un test dur pentru mulţi dintre noi şi cred că protecţia oferită de asigurările de sănătate Eureko reprezintă cea mai bună alegere pentru servicii medicale de calitate şi accesibile', a spus directorul adjunct al Eureko România Carmen Radu.
Până la lansarea noului produs, Eureko România oferea acoperire pentru serviciile de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate numai dacă tratamentul medical necesar nu putea fi oferit în ţară.
Planurile de sănătate Eureko constituie primul concept integrat de sănătate, care oferă atât protecţia financiară, cât şi infrastructura necesară actului medical. Reţeaua de sănătate Eureko numără peste 200 de clinici şi spitale partenere din întreaga ţară.
Asigurarea de sănătate Eureko include consultaţii la medici specialişti, control anual preventiv, vizite ale medicului la domiciliu, proceduri medicale, analize de laborator, imagistică (ecografii, radiografii, tomografie computerizată etc), reduceri la servicii stomatologice, spitalizare, intervenţii chirurgicale în ţară şi în străinătate, transport medical de urgenţă, Call Center 021 9677, asigurare de călătorie în străinătate, acces permanent la Centrul de coordonare şi acces la reţeaua de sănătate Eureko.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Generali Asigurări lansează un produs individual de sănătate Generali Asigurări lansează Vital Plus, un nou produs individual de sănătate, care permite acoperirea cheltuielilor în caz de spitalizare continuă din orice cauză, atât în România, cât şi în străinătate, clauze suplimentare pentru intervenţii chirurgicale, graviditate şi naştere, iar decontarea se face...
Mureş: Cele mai noi terapii în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, la Cursul Internaţional de Chirurgie Artroscopică Pe parcursul a patru zile, peste 60 de medici rezidenţi, medici specialişti şi medici primari ortopezi din România, precum şi 14 speakeri din ţară şi din străinătate, vor discuta pe marginea celor mai bune strategii terapeutice în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, despre patologia ligamentului...
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...