Cele mai citite
 


Nouă amânare a turnărilor la 'Bilbo the Hobbit', după o operaţie suferită de regizor
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Începerea turnărilor la 'Bilbo the Hobbit' s-ar putea amâna, după o operaţie de urgenţă pe care a suferit-o regizorul neo-zeelandez Peter Jackson. Acesta a fost internat de urgenţă miercuri într-un spital din Wellington din cauza unor puternice dureri de stomac, datorate unui ulcer perforat, a informat ataşatul de presă Melissa Booth, citată de AFP.
Regizorul a fost operat imediat. Medicii spun că se va vindeca complet, dar acest incident va provoca 'o uşoară amânare' a turnărilor, care urmau să înceapă în februarie, în Noua Zeelandă. De altfel, filmul a întâmpinat deja multe dificultăţi, ultima fiind un conflict cu sindicatul actorilor neo-zeelandezi, care a dus la întârzierea turnărilor. Petre Jackson a spus atunci că va turna în altă parte, nu în ţara natală, dacă sindicatul nu renunţă la exigenţele salariale. Chiar premierul John Key a intervenit în acest conflict.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Maramureş: Prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac, realizată de medicii SJU Echipa de medici din cadrul Blocului Operator a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a realizat în premieră prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac (pseudochisto-gastroanastomoza) la un pacient cu pseudochist pancreatic, complicaţie a unei pancreatite acute severe, precizează...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
România recunoaşte titlurile de calificare obţinute de medici în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA Medicii care au titluri oficiale de calificare eliberate în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA vor putea profesa în România, Guvernul aprobând marţi o ordonanţă de urgenţă privind echivalarea acestora, a anunţat ministrul Sănătăţii Raed Arafat.
Tulcea: Spitalul Judeţean a dat în folosinţă noul endoscop Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea a dat, marţi, în folosinţă noul endoscop, cea mai mare unitate spitalicească tulceană extinzându-şi astfel paleta de diagnostic.