Cele mai citite
 


ANI: Senatorul PDL Mircea Cinteză, în stare de incompatibilitate
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către senatorul PDL Mircea Cinteză.
Potrivit unui comunicat ANI remis joi AGERPRES, Mircea Cinteză s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 decembrie 2004 - 1 aprilie 2005 şi începând cu data de 1 septembrie 2005 până în prezent, întrucât a exercitat simultan funcţia de senator şi funcţiile de conducere de şef al Secţiei Clinice Medicină Internă III, şef al Secţiei Clinice Medicină Internă V şi şef al Secţiei Clinice de Cardiologie I a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE ANI: Senatorul PDL Mircea Cinteză, în stare de incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către senatorul PDL Mircea Cinteză.
Manageri de spitale, declaraţi incompatibili de ANI Bucureşti, 30 oct /Agerpres / - Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Robert Andras-Nagy, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Fogolyan Kristof', Sf. Gheorghe, Jud. Covasna, şi a lui Dan-Gabriel Popa, fost manager general al Serviciului...
ANI: 29 de foşti sau actuali directori şi şefi secţie de spital, declaraţi incompatibili şi în conflict de interese Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat în cazul a 29 de foşti sau actuali manageri de spital, şefi de secţie/serviciu şi foşti sau actuali directori medicali din mai multe judeţe încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor şi al conflictelor de interese de natură administrativă şi...
ANI: Fosta şefă a Secţiei Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, în incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul fostei şefe a Secţiei Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, Viorica Prohaszka-Rad.
Teleorman: Managerul spitalului din Alexandria nu se consideră incompatibil Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Alexandria, Filip Valentin, consideră că este nevinovat, deşi a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).
ANI: Consilier judeţean din Mureş, în conflict de interese Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că Imre Sandor Benedek, consilier judeţean în Mureş şi şef secţie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, a încălcat dispoziţiile legale privind regimul juridic al conflictelor de interese, deoarece a încheiat un contract între unitatea...