Cele mai citite
 


Iaşi: MS va aloca fondurile necesare finalizării lucrărilor la Institutul Regional Oncologic
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat joi dimineaţă, la Iaşi, că până la sfârşitul anului Institutul Regional de Oncologie va fi pus în funcţiune.
Aflat într-o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, ministrul Sănătăţii a promis că va aloca fondurile necesare finalizării lucrărilor pentru Institutul Regional de Oncologie.
În acest sens, în cursul săptămânii viitoare, Ministerul Sănătăţii va aloca 18 milioane lei iar alte 52 de milioane de lei vor fi distribuite în următoarele luni, astfel încât Institutul Regional de Oncologie să fie pus în funcţiune, a spus Cseke Attila.
Ministrul Sănătăţii se află joi într-o vizită la Iaşi pentru a lua parte la o întâlnire organizată de Asociaţia Universităţilor de Medicină şi Farmacie din România.
Până la eveniment, ministrul a decis să viziteze spitalele 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Ministrul Sănătăţii susţine că în 2011 va fi finalizat noul Spital de Urgenţe Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri, în timpul unei vizite la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, că în cursul anului viitor vor fi finalizate lucrările la noul spital judeţean.
Ladislau Ritli: Institutul de Oncologie de la Iaşi, la standarde ridicate Institutul Regional de Oncologie din Iaşi va fi unul dintre cele mai performante instituţii de profil din ţară, a declarat ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, cu ocazia unei vizite efectuate marţi la unitatea medicală.
Iaşi: Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza DNA referitor la amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulţumit fiind de presiunile care se fac în privinţa amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgenţe.
Ministrul Sănătăţii: Decizia alegerii terenului pentru Spitalul Regional Iaşi va fi una pur tehnică, nu politică Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţă va fi ales "pur tehnic" şi se speră ca alegerea să fie făcută până la finele lunii octombrie.
Iaşi: Primarul Nichita anunţă startul pentru Spitalul Regional de Urgenţe Primarul Gheorghe Nichita a anunţat, vineri, că proiectul noului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi a fost demarat oficial, după ce Ministerul Sănătăţii a pus la punct Acordul de Parteneriat pentru anii 2014 - 2020, în valoare de 1 miliard de euro.
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.