Cele mai citite
 


Galaţi: Găsit degerat după ce a stat două zile într-o magazie fără încălzire
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din localitatea gălăţeană Negrea a fost găsit, joi, degerat după ce a stat două zile în frig într-o magazie fără încălzire.
Radu Toader, de 68 ani, şi-a vândut casa în urmă cu doi ani pentru a-şi plăti nişte datorii şi locuia într-o magazie de lemne, unde a fost găsit aproape îngheţat de câţiva săteni, care l-au adus la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Bărbatul a ajuns, joi, la spital, în şoc hipotermic şi cu degerături de gradul patru la nivelul picioarelor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr.Nicolae Bacalbaşa, bărbatului îi vor fi amputate labele de la ambele picioare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Bărbatul degerat la ambele picioare a murit Bărbatul din localitatea?gălăţeană?Negrea, care a fost internat, joi, în stare gravă cu degerături la ambele picioare, după ce a stat?două zile în frig într-o magazie fără încălzire, a murit, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Galaţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea accelerator liniar de particule Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei va avea în viitorul nu foarte îndepărtat un accelerator liniar de particule, a anunţat joi, la Galaţi, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.
SMURD Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale, în urma finalizării unui proiect de achiziţie de către Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi, Aurel Nechita.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul unui pacient Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă în urma decesului unei persoane operate în unitatea sanitară de unde ar fi contactat o infecţie intraspitalicească.
UPDATE Galaţi: Un bărbat venit din Guineea Ecuatorială, transportat de urgenţă la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti Un bărbat de 33 ani, din Galaţi, întors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatorială, ţară afectată de epidemia Ebola, a fost trimis marţi, de urgenţă, cu o ambulanţă de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi către Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.