Cele mai citite
 


Prefectul Capitalei solicită investigarea cazului femeii muşcate de câini în sectorul 5
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a solicitat Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti să investigheze de urgenţă contextul în care o femeie a fost atacată de câini în sectorul 5.
Aceasta se află în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale.
'Sunt extrem de îngrijorat de lipsa de reacţie a autorităţilor, precum şi de faptul că, pe domeniul public, oamenii sunt sfâşiaţi de câinii fără stăpân. În cazul de faţă, Poliţia va investiga şi va stabili circumstanţele producerii acestui eveniment. Nu este însă normal ca un om să fie mutilat pe viaţă şi nimeni să nu fie responsabil pentru asta. Ceea ce s-a întâmplat este consecinţa politicii de relocare a câinilor pe domeniul public, a cărei eficienţă faţă de bucureşteni este zero. În momentul de faţă prezenţa numeroşilor câini fără stăpân pe domeniul public reprezintă un real pericol pentru siguranţa şi sănătatea bucureştenilor. Devine tot mai evident că strângerea animalelor din spaţ iul public, aşa după cum prevede foarte clar şi legislaţia actuală, trebuie să devină prioritatea municipalităţii', a declarat prefectul Capitalei, potrivit unui comunicat dat publicităţii joi.
O femeie a fost grav rănită miercuri de o haită de câini în curtea Administraţiei Domeniului Public din sectorul 5. Ea a fost dusă de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni în stare foarte gravă, cu plăgi adânci provocate de muşcături de câini şi în şoc hemoragic şi hipotermic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Femeia muşcată de câini este în continuare în stare gravă Femeia care a fost atacată de câini, internată la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, este în continuare în stare gravă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prof. dr. Ioan Petru Florescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului 'Bagdasar Arseni',
Maramureş: Gravidă decedată din cauza gripei noi Baia Mare, 16 dec /Agerpres/ - Femeia gravidă în luna a VII-a, din comuna Petrova, diagnosticată cu gripă nouă în urmă cu cinci zile, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dr. Vasile Bodnar.
Bacău: Un bărbat adus în stare gravă la spital pentru că şi-a înghiţi proteza va fi operat de urgenţă Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost adus joi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău cu hemoragie digestivă gravă, după ce îşi înghiţise proteza dentară în urmă cu patru zile.
Maramureş: Două fetiţe, în stare gravă după ce tatăl lor le-a agresat fizic Două fetiţe, în vârstă de 9 şi 11 ani, din localitatea Ţicău, au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cu leziuni multiple pe corp după ce au fost bătute de tatăl lor.
Maramureş:Medicii din cadrul SJU Baia Mare au refăcut cu succes buza unei femei muşcate de un cal O bătrână din satul maramureşean Cupşeni a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare după ce a fost muşcată de faţă de calul din gospodărie. Chirurgii au reuşit, vineri, în urma unei intervenţii complicate, care a durat mai bine de trei ore, să-i refacă buza, smulsă pur...
Galaţi: Accident rutier cu patru răniţi Patru tineri din comuna gălăţeană Nicoreşti au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localităţii şi produs de un şofer băut, se arată într-un comunicat de presă transmis joi AGERPRES, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.