Cele mai citite
 


Lapte praf gratuit pentru bebeluşii sectorului 2
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Sectorului 2 a distribuit de la începutul anului lapte praf gratuit pentru 187 de copii nou-născuţi, oferind în total 935 de cutii, informează instituţia într-un comunicat remis joi.
În evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se află înscrişi, conform datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, aproape 550 de copii nou-născuţi pe raza sectorului 2, cu vârste între 0-12 luni, dintre care numai pentru aproximativ 300 se solicită lunar acest sprijin. Aceştia beneficiază gratuit, în fiecare lună, de 5 cutii de lapte praf, cu o greutate totală de 2 kg.
Sprijinul se asigură mamelor cu copii nou-născuţi sănătoşi, dar care au nevoie de
suplimente alimentare, mamelor cu contraindicaţii de alăptare din cauza unor afecţiuni medicale, copiilor adoptaţi sau din familiile de plasament.
Părinţii interesaţi în obţinerea laptelui praf pentru copii de până la un an trebuie să se prezinte la Centrul de Îngrijire şi Găzduire 'Neghiniţă' din strada Traian nr. 144, cu următoarele documente: reţeta de la medicul de familie arondat (copie şi original); actul de identitate al părintelui care ridică laptele, în original.
Laptele praf este distribuit la sediul Centrului de Îngrijire şi Găzduire 'Neghiniţă', care are program cu publicul de luni până joi, în intervalul orar 8,00 - 12,00 şi vineri între orele 8,00 şi 14,00, telefon 021.321.26.26.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1200 de bebeluşi au beneficiat de lapte praf gratuit în sectorul 2 în primele luni ale anului Peste 3.670 de cutii de lapte praf au fost distribuite de Primăria sectorului 2, de la începutul anului până în prezent, pentru 1.253 de copii nou-născuţi ai căror părinţi au solicitat acest drept, conform prevederilor legale, informează un comunicat al primăriei transmis joi AGERPRES.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.
Lapte praf gratuit pentru 355 de bebeluşi din sectorul 4 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a început distribuirea gratuită a 1.125 de cutii de lapte praf, pentru cei 355 nou-născuţi, de la începutul acestui an, conform programului derulat de Ministerul Sănătăţii.
DSP Suceava, fără lapte praf pentru sugari Suceava, 21 aprilie /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a rămas fără lapte praf pentru sugari, iar stocurile nu pot fi completate deoarece Ministerul Sănătăţii nu a transmis încă fila de buget pentru programele de sănătate din acest an, în care intră şi cel pentru laptele gratuit...
Suceava: DSP are în stoc lapte praf de anul trecut Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava are pe stoc 3.191 cutii de lapte praf destinat sugarilor care nu pot fi alăptaţi, a declarat presei, vineri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.
Bebeluşii din Sectorul 4 , rămaşi fără lapte Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 anunţă marţi că nu mai poate distribui laptele praf pentru sugari.