Cele mai citite
 


Neamţ: Fals medic toxicolog prins de poliţişti
vineri, 28 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără care se dădea drept medic toxicolog a căzut în plasa poliţiştilor nemţeni, după ce a reuşit să păcălească mai mulţi administratori de firmă, pe care i-a taxat cu sume importante de bani pentru servicii de deratizare.
Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Poliţiei Neamţ, falsul medic toxicolog era o tânără, în vârstă de 37 ani, din comuna Mavrodin, judeţul Teleorman.
Femeia a fost surprinsă într-un magazin din comuna nemţeană Taşca, unde efectua activităţi de dezinsecţie şi deratizare a societăţii.
Poliţiştii i-au solicitat femeii legitimaţia de serviciu si autorizaţia emisă de Direcţia pentru Sănătate Publică Neamţ, pentru efectuarea de astfel de activităţi, însă aceasta a prezentat o legitimaţie emisă de o firmă din comuna Gâdinţi, judeţul Neamţ.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra nu este autorizată de desfăşoare activităţi de dezinsecţie şi deratizare, exercitând fără drept profesia de medic toxicolog.
Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor topuri de chitanţiere şi de facturi emise de firma din Gâdinţi, o legitimaţie de medic toxicolog şi o ştampilă aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale, precum şi suma de 614 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de
înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Fals medic toxicolog prins de poliţişti după ce a înşelat 74 de administratori de firme Ofiţerii Serviciului de Investigaţii a Fraudei Neamţ au reuşit să desluşească iţele unui dosar în care o femeie din comuna Mavrodin, judeţul Teleorman, este acuzată că a înşelat 74 de administratori de firme din mai multe judeţe.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Brăila: Dosar penal întocmit firmei de pază de la Spitalul Judeţean Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila i-a întocmit dosar penal firmei de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, DIOP Security, pentru modul de intervenţie al angajaţilor acestei societăţi în timpul conflictului spontan izbucnit marţi după-amiază la spitalul din Brăila.
Poliţiştii Capitalei efectuează 46 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu medicamente oncologice Peste 150 de poliţişti din cadrul DGPMB - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - şi IPJ Dolj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, desfăşoară joi 46 de percheziţii, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală...
Gorj: Dosar penal pentru neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă în cazul decesului unui făt Poliţiştii gorjeni au întocmit luni un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă, după ce un bărbat a sesizat faptul că soţia sa a născut un făt mort, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe.
Neamţ: Trei angajaţi ai Spitalului Roman sunt acuzaţi de o pacientă că ar fi violat-o Trei angajaţi ai Spitalului municipal din Roman sunt cercetaţi de poliţişti sub acuzaţia de viol după ce o tânără în vârstă de 20 de ani a reclamat că ar fi fost siluită chiar în unitatea sanitară.