Cele mai citite
 


Alba: Preşedintele PDL Aiud, manager al spitalului TBC
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alba Iulia, 27 ian /Agerpres/ - Preşedintele filialei Partidului Democrat Liberal (PDL) Aiud, Vasile Vultur a devenit manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, el fiind, de altfel, singurul candidat pentru această funcţie.
Nota obţinută de Vultur a fost de 8,66.
Inginer de profesie, Vasile Vultur, care este şi consilier municipal la Aiud din partea PDL, a obţinut nota 8,40 la testul grilă de verificare a cunoştinţelor, 8,46 la susţinerea proiectului de management şi 9,13 la interviul de selecţie, potrivit datelor afişate pe site-ul Consiliului Judeţean.
Lider al organizaţiei municipale Aiud, Vasile Vultur a candidat din partea PDL la alegerile locale din 2008, fiind învins de liberalul Horaţiu Josan. Vultur a fost administrator la o societate comercială din Aiud şi consilier tehnic la Metalurgica Transilvana.
Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud are 120 de paturi şi o structură de personal cu peste 80 de posturi, din care 6 medici. Spitalul cu profil TBC din Aiud a fost preluat în administrare de către CJ Alba din iulie 2010. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă a obţinut nota 4,00 la prima probă a concursului organizat de CJ Alba Iulia, 25 ian /Agerpres/ - Actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Doru Drăgan, a obţinut doar nota 4,00 la testul grilă de verificare a cunoştinţelor pe care l-a susţinut, marţi, în cadrul concursului pentru ocuparea acestei funcţii, fiind declarat respins.
Alba: CJ a preluat Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud Consiliul Judeţean (CJ) Alba a preluat luni Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba şi Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, unităţi care au datorii în sumă de peste 7,1 milioane de lei, respectiv de peste 16.000 de lei.
Alba: Un singur brancardier, la Spitalul Municipal Aiud Un singur brancardier lucrează la Spitalul Municipal Aiud, ceea ce înseamnă că, în situaţia în care trebuie să transporte un bolnav pe o targă, acesta are nevoie şi de sprijinul unui alt angajat sau chiar al unui alt pacient.
Alba: O singură propunere a MS privind comasările, susţinută de autorităţile judeţene Propunerea referitoare la comasarea Spitalului de Boli Cronice Cîmpeni cu Spitalul Orăşenesc Cîmpeni este singura dintre cele avansate de Ministerul Sănătăţii privind reorganizarea unităţilor spitaliceşti din Alba agreată de o comisie special constituită la nivelul judeţului, a declarat luni într-o conferinţă...
Alba: Donaţie franceză pentru Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos Un microbuz, materiale de spital - paturi, noptiere, saltele, pături, fotolii rulante, masă de consultaţie, la care se adaugă un aragaz electric, două corpuri mobilă inox de bucătărie şi o maşină de spălat vase au fost donate, marţi, de Asociaţia 'Cusset - Aiud Echanges' din Franţa Centrului de Recuperare...
Alba: Peste 30 de cazuri sociale şi de hipotermie, înregistrate în ultimele zile Un total de 15 persoane a căror sănătate putea fi pusă în pericol din cauza temperaturilor scăzute a fost depistat în Alba, de patrulele comune ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă, potrivit unei informări date publicităţii marţi de Comitetul Judeţean pentru...