Cele mai citite
 


Vrancea: În ultima săptămână a crescut numărul cazurilor de viroze respiratorii
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 27 ian /Agerpres/ - Peste o mie de persoane au fost diagnosticate, până în prezent, în judeţul Vrancea, cu viroze respiratorii, numărul cazurilor crescând cu 15% în ultima săptămână.
Potrivit ultimei raportări a Serviciului de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul DSP Vrancea, din totalul persoanelor diagnosticate cu viroze respiratorii în această perioadă 64 au necesitat internarea.
Cei mai afectaţi de virozele respiratorii sunt copiii de vârstă mică (0 - 4 ani) - 362 de cazuri, din care 30 au necesitat internarea, dar şi cei cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani - 338 de cazuri, din care 18 au necesitat internarea. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: A crescut numărul cazurilor de viroză Numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit de viroză a crescut în ultima săptămână, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.732 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare, faţă de 1.867 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Dolj: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut cu 58% în ultima săptămână Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână în judeţul Dolj cu 58%, de la 1.427 de cazuri înregistrate săptămâna anterioară, la 2.255 de cazuri.
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.706 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, faţă de 2.354 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Vrancea: Primele două suspiciuni de gripă nouă Primele cazuri de gripă nouă au apărut, luni, în municipiul Focşani, Vrancea.
Buzău: Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii, în creştere cu 15% Peste 2.220 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii în judeţul Buzău, în ultima săptămână, cu aproape 15% mai multe decât în săptămâna precedentă.