Cele mai citite
 


Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Potrivit conducerii unităţii sanitare vasluiene, nou-născutul a decedat cel mai probabil din cauza unei hemoragii cerebrale, el primind la naştere de la medici nota unu.
La rândul lor, şefii SJU Vaslui au deschis o anchetă internă în interiorul spitalului în urma morţii bebeluşului.
'Mama copilului se afla la cea de-a patra naştere. Bebeluşul s-a născut în cursul zilei de 25 ianuarie, dar a decedat la scurt timp după naştere. Medicii susţin că starea lui era gravă. Am convocat pentru vineri la raport medicii de la secţia de nou-născuţi care s-au ocupat de acest caz pentru a discuta cu fiecare în parte. Vrem să aflăm exact ce s-a întâmplat', a declarat, joi pentru AGERPRES, directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, a declarat că în acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Spitalul de Urgenţă a sesizat Colegiul Medicilor în cazul bebeluşului mort la maternitate Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a sesizat luni Colegiul Medicilor şi Colegiul Asistenţilor Medicali în cazul bebeluşului care a murit săptămâna trecută la maternitatea unităţii sanitare vasluiene.
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Vaslui: Anchetă în cazul unui copil mort la naştere, la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad a demarat o anchetă în cazul unui bebeluş decedat marţi la naştere, după ce familia micuţului a adus o serie de acuzaţii la adresa medicilor.
Vaslui: Conducerea SJU o consideră vinovată pe asistenta de la maternitate de moartea unui bebeluş Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui o consideră vinovată de moartea bebeluşului de la maternitatea SJU pe asistenta medicală care a asistat la naştere.