Cele mai citite
 


Suceava: Peste 4 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Fălticeni
joi, 27 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 27 ian /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a alocat peste 4 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la noul Spital Municipal Fălticeni.
Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, a declarat, joi, că lucrările de construcţie la noul spital vor fi reluate din primăvara acestui an, după organizarea licitaţiei şi desemnarea executantului.
Tofan a precizat că investiţia se ridică la aproximativ 57 de milioane de lei, sumă ce s-ar putea diminua în urma licitaţiei.
Lucrările de construcţii la Spitalul Municipal din Fălticeni au demarat în 1991, fiind sistate în anul 2000 din lipsa finanţării.
'Urmărirea strânsă a execuţiei lucrărilor la noul spital a fost discutată la sfârşitul săptămânii, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi cu secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Irimie, cei care au sprijinit constant alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru această investiţie', a spus Tofan. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CJ Suceava: Ministerul Sănătăţii a alocat 5 milioane de lei pentru lucrările de construcţie la noul spital Fălticeni Ministerul Sănătăţii a alocat pentru continuarea lucrărilor la noul spital din municipiul Fălticeni cinci milioane de lei pentru primele două trimestre ale acestui an, a declarat luni preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.
Suceava: Ministerul Sănătăţii va asigura finanţarea pentru continuarea construcţiei noului spital Fălticeni Ministerul Sănătăţii (MS) alocă banii necesari pentru investiţia la noul spital din municipiul Fălticeni, astfel încât până la sfârşitul acestui an stadiul de execuţie poate ajunge la 90%, a declarat, miercuri, primarul Cătălin Coman.
Suceava: Construcţia noului spital din Fălticeni s-ar putea finaliza, la 24 ani de la demararea lucrărilor Ministerul Sănătăţii (MS) a alocat cinci milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la noul spital din municipiul Fălticeni, după ce, în ultimul trimestru al anului trecut, a mai alocat o sumă similară, a declarat luni primarul Cătălin Coman.
Ambulanţă de peste 150.000 de euro operaţionalizată la Suceava Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, urmează să participe marţi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la operaţionalizarea ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă tip C, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată.
Suceava: UPU a primit un supliment bugetar de 2,2 milioane lei, la rectificare Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava a primit un supliment financiar de 2,24 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii (MS), a declarat, vineri, la Suceava, secretarul de stat în MS, Raed Arafat, în cadrul unei întâlniri cu medici factori de...
Suceava:Noul spital din Fălticeni, aflat în construcţie de 25 de ani, are nevoie de 17 milioane de lei pentru a fi finalizat Noul spital din municipiul Fălticeni, aflat în construcţie de 25 de ani, are nevoie de lucrări suplimentare în valoare de 3,4 milioane lei, pentru a putea obţine autorizaţiile de la Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat presei, joi, primarul Cătălin Coman...