Cele mai citite
 


Mogulul TV din Balcani Zeljko Mitrovic susţine că a fost otrăvit
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel mai mare mogul de televiziune din Balcani a anunţat joi că a fost otrăvit în mod intenţionat, iar poliţia sârbă face cercetări, relatează Associated Press.
Zeljko Mitrovic, în vârstă de 44 de ani şi fost aliat al liderului autoritar sârb Slobodan Milosevic, este internat de circa o lună la o clinică din Germania.

El a fost spitalizat anterior o vreme la Belgrad, ceea ce a declanşat intense speculaţii că ceva nu e în regulă cu sănătatea sa.

Joi, postul său de televiziune, Pink TV, a dat o serie de răspunsuri: la Hamburg, în sângele lui Mitrovic s-ar fi găsit arsenic, plumb şi benzen şi s-a constatat că suferă de anemie aplastică, o afecţiune a sângelui potenţial fatală în care măduva nu mai produce destule celule sangvine.

Atât Pink TV, cât şi Mitrovic au afirmat că acesta a fost 'tratat' o vreme cu otravă, dar fără a da detalii privind când anume s-a întâmplat acest lucru şi cine ar fi implicat.

'Suspectez pe toată lumea, în afară de soţia şi copiii mei' - a declarat Mitrovic pe postul de radio B-02 de la Belgrad, susţinând că 'cineva a presărat' substanţe toxice în mâncarea şi băutura sa.

Clinica germană nu a comentat deocamdată în acest sens, dar mass-media sârbe compară deja afirmaţiile lui Mitrovic cu otrăvirea fostului agent rus Aleksandr Litvinenko, mort în 2006 la Londra.
.
Mitrovic a mai spus că, odată întors la Belgrad, va face câteva concedieri din compania sa şi a respins cele susţinute de publicaţia naţionalistă Vecernje Novosti cum că în Slovenia postul său s-ar confrunta cu probleme financiare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Germania: Un misterios caz medical a fost rezolvat cu ajutorul unui episod din 'Dr. House' O echipă medicală din Germania a rezolvat un caz medical căruia nu reuşea să îi dea de capăt cu ajutorul unui episod din serialul american 'Dr. House'. Pacientul de 55 de ani prezenta o insuficienţă cardiacă pe cât de severă, pe atât de inexplicabilă, febră de origine necunoscută, o îngrijorătoare deficienţă...
Cluj: Realizatoarea TV Marioara Murărescu, internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Fosta realizatoare a emisiunii "Tezaur folcloric" de la TVR, Marioara Murărescu, în vârstă de 65 de ani, este internată la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
Cluj: Realizatoarea tv Marioara Murărescu este în continuare la terapie intensivă Realizatoarea tv Marioara Murărescu este în continuare la terapie intensivă, după ce a suferit două intervenţii chirurgicale la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
Rovana Plumb: Preconizez că majorarea pensiilor mici ar putea fi făcută din 2015 Pensiile mici ar putea fi majorate din 2015, însă procentul va fi cunoscută după finalizarea discuţiilor cu Ministerul Finanţelor Publice, cu Ministerul pentru Buget şi instituţiile internţionale, a declarat, duminică, la România TV, ministrul Muncii, Rovana Plumb.
Dr. Carmen Truţescu: La copii vizionarea tv - efect traumatizant asupra dezvoltării cerebrale normale (interviu) Dezvoltarea armonioasă a creierului uman reprezintă rezultatul interacţiunii favorabile a mediului înconjurător asupra unui potenţial de neurodezvoltare programat genetic, a declarat într-un interviu acordat AGERPRES medicul psihiatru Carmen Truţescu de la Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia".