Cele mai citite
 


Constantin Nicolescu, supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este supus mai multor investigaţii medicale, fiind conştient.
'A fost consultat de medicii de la chirurgie cardio- vasculară şi acum i se face o angiografie. Se fac şi investigaţii neurologice. După finalizarea investigaţiilor vom avea un diagnostic', a declarat joi seara, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Tribunalul Argeş a admis joi seară propunerea de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, formulată de procurorii DNA.
Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore la Curtea de Apel Piteşti.
Preşedintelui Consiliului Judeţean argeşean i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său mandat de arestare preventivă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe, apoi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Potrivit cadrelor medicale, Nicolescu a suferit cel mai probabil un atac de cord. Şi soţiei sale i s-a făcut rău, o a doua ambulanţă fiind chemată la Tribunalul Argeş pentru a-i acorda îngrijiri medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la un spital din Bucureşti, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Dr. Şerban Brădişteanu: Starea arterelor coronare este gravă în cazul lui Constantin Nicolescu Dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, a declarat joi seară, că starea arterelor coronare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este gravă.
Argeş: Investigaţii medicale gratuite pentru depistarea afecţiunilor cardio-vasculare Câteva sute de piteşteni vor beneficia vineri de investigaţi medicale gratuite pentru depistarea afecţiunilor cardio-vasculare, în cadrul unei acţiuni organizate de Comisia de Sănătate din Consiliul Judeţean Argeş, în colaborare cu filiala Societăţii Române de Cardiologie.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.