Cele mai citite
 


Dr. Şerban Brădişteanu: Starea arterelor coronare este gravă în cazul lui Constantin Nicolescu
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, a declarat joi seară, că starea arterelor coronare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este gravă.
El a menţionat că se aşteaptă şi elucidarea problemelor neurologice, după finalizarea tuturor investigaţiilor.
Dr. Brădişteanu a spus că este necesară o intervenţie chirurgicală, dar nu acum. 'În cursul acestei nopţi îl vom echilibra', a precizat dr. Şerban Brădişteanu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este supus mai multor investigaţii medicale. Acestuia i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său mandat de arestare preventivă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe, apoi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
Şerban Brădişteanu: Evoluţie mulţumitoare a sării de sănătate a lui Constantin Nicolescu Evoluţia stării de sănătate postoperatorie din punct de vedere cardiac a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este mulţumitoare, urmând să se vadă evoluţia cerebrală, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de...
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
ŞTIINŢÃ Transplantul de cord în România Primul transplant de cord la om din România se leagă de numele chirurgilor cardiaci Radu Deac şi Şerban Brădişteanu şi a fost efectuat în 1999.
Constantin Nicolescu, supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este supus mai multor investigaţii medicale, fiind conştient.