Cele mai citite
 


Argeş: Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui CJ, a fost externată
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externată la cerere, vineri dimineaţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde fusese internată în seara precedentă.
Potrivit unor surse din cadrul PSD Argeş, Viorica Nicolescu urmează să plece către Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde este internat soţul său.
Vioricăi Nicolescu i s-a făcut rău joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea preventivă a soţului său. Potrivit medicilor, pacienta a suferit o criză lipotimică, pe fondul unor probleme medicale cronice.
'Doamna a fost internată aseară în regim de urgenţă, cu decompensare diabetică severă, pe fondul bolii coronariene pe care o are. În urma tratamentului, starea s-a îmbunătăţit, motiv pentru care a fost externată', a declarat, vineri, doctorul Dan Manu.
Tribunalul Argeş a dispus, joi seară, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut în urmă cu o zi de procurorii anticorupţie.
La scurt timp după aflarea sentinţei, lui Nicolescu i s-a făcut rău, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Întrucât prezenta simptomele unui atac de cord, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Constantin Nicolescu este cercetat pentru 'folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată', precum şi pentru fals intelectual şi uz de fals, în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene. De asemenea, el este acuzat de luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Argeş: Constantin Nicolescu a fost transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost transferat joi seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea lui preventivă.
Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la un spital din Bucureşti, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
UPDATE Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
UPDATE Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu s-a prezentat la sediul DNA Piteşti Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat marţi la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde va fi audiat în noul dosar de corupţie în care este învinuit.
Arges: Curtea de Apel a început judecarea recursului în cazul arestării lui Constantin Nicolescu Curtea de Apel Piteşti a început, miercuri, judecarea recursul formulat de apărătorii preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş.