Cele mai citite
 


Femeia muşcată de câini este în continuare în stare gravă
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia care a fost atacată de câini, internată la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, este în continuare în stare gravă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prof. dr. Ioan Petru Florescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului 'Bagdasar Arseni',
Imediat ce a venit la spital i s-a făcut o toaletare a plăgilor şi suturarea unora dintre ele.
În cursul după amiezii de joi, pacientei i s-a făcut un transplant de piele pentru părţile grav afectate, utilizând ţesutul de la Banca de Ţesuturi a Spitalului Grigore Alexandrescu.
Femeia este în şoc post-hemoragic şi mai are nevoie de transfuzii de sânge.
Cel mai grav afectate sunt pulpele şi umerii. De asemenea, i-au fost distruse fragmente importante de tendoane, nervi şi muşchi.
Femeia fusese de curând angajată la o firmă de deşeuri din Constanţa care dorea să-şi deschidă un punct de lucru la Bucureşti şi venise să ridice un container de la ADP sector 5.
Femeia a fost grav rănită miercuri de o haită de câini în curtea Administraţiei Domeniului Public din sectorul 5. Ea a fost dusă de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni în stare foarte gravă, cu plăgi adânci provocate de muşcături de câini şi în şoc hemoragic şi hipotermic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Femeia muşcată de câini a murit Femeia care a fost muşcată de câini a murit vineri, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, Alexandru Bica.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Nouă spitale bucureştene vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada 12-15 august Nouă spitale vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 12-15 august, cu ocazia sărbătorii "Adormirea Maicii Domnului".
Spitalul Bagdasar-Arseni: 6 răniţi în Colectiv - în stare gravă, foarte gravă şi critică Treisprezece răniţi în clubul Colectiv se află internaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni, dintre care şapte sunt pe Secţia de chirurgie plastică, având stare bună, iar alţi şase - în stare gravă, foarte gravă şi critică - la Terapie Intensivă, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul Mircea Carantino...