Cele mai citite
 


Femeia muşcată de câini a murit
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia care a fost muşcată de câini a murit vineri, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, Alexandru Bica.
În cursul după amiezii de joi, pacientei i s-a făcut un transplant de piele pentru părţile grav afectate, utilizând ţesutul de la Banca de Ţesuturi a Spitalului Grigore Alexandrescu.
Femeia era în şoc post-hemoragic şi mai are nevoie de transfuzii de sânge.
Cel mai grav afectate au fost afectate pulpele şi umerii. De asemenea, i-au fost distruse fragmente importante de tendoane, nervi şi muşchi.
Femeia fusese de curând angajată la o firmă de deşeuri din Constanţa care dorea să-şi deschidă un punct de lucru la Bucureşti şi venise să ridice un container de la ADP sector 5.
Femeia a fost grav rănită miercuri de o haită de câini în curtea Administraţiei Domeniului Public din sectorul 5. Ea a fost dusă de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni în stare foarte gravă, cu plăgi adânci provocate de muşcături de câini şi în şoc hemoragic şi hipotermic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Femeia muşcată de câini este în continuare în stare gravă Femeia care a fost atacată de câini, internată la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni, este în continuare în stare gravă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prof. dr. Ioan Petru Florescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului 'Bagdasar Arseni',
Prima prelevare de organe din Tulcea - o operaţie complexă şi de succes Prima intervenţie de prelevare de organe desfăşurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea s-a încheiat cu succes, două persoane cu insuficienţă renală aflate în unităţi din Bucureşti urmând să primească, vineri după-amiază, rinichii recoltaţi de la un bărbat din comuna Valea Nucarilor.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...
Adrian Stănculea (Spitalul de Arşi) susţine că accidentul transfuzional nu a fost cauza decesului femeii Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi, medicul Adrian Stănculea, a afirmat, miercuri, că accidentul transfuzional produs în cazul unei femei muşcate de câine nu a fost cauza decesului acesteia, în condiţiile în care pacienta avea o leziune gravă.
Dr. Victor Zota: Au fost 115 donatori reali anul trecut - o scădere cu 20% faţă de 2014 Coordonatorul Programului naţional de transplant, dr. Victor Zota, a declarat, joi, că în anul 2015 au fost 115 donatori reali, adică o scădere cu 20% faţă de anul 2014.
Secţia de ortopedie de la "Carol Davila" realizează anual 300 de intervenţii de transplant Aproximativ 300 de intervenţii chirurgicale de transplant, incluzând proceduri de recoltare şi transplantare de os şi ţesuturi, implanturi de structuri artificiale şi autotransplant, se realizează anual în Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr...