Cele mai citite
 


Nelson Mandela, 'în curs de externare' din spital
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela este 'în curs de externare' din spitalul în care a petrecut două nopţi, a declarat vineri un înalt oficial de poliţie pentru BBC.
Mandela, 92 de ani, a fost adus miercuri de la Cape Town la Johannesburg pentru ceea ce guvernul a numit 'examinări de rutină'.
Potrivit AFP, o ambulanţă a ajuns vineri dimineaţă în faţa clinicii Milpark din Johannesburg. Ambulanţa, protejată de maşini de poliţie, a parcat în faţa intrării clinicii, în timp ce majoritatea jurnaliştilor care aşteptau în dreptul clădirii au fost invitaţi înăuntru pentru o conferinţă de presă.
Vicepreşedintele Kgalema Motlanthe urmează să se adreseze presei la orele 12h30 (10h30 GMT).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mandela, în stare gravă, a fost lăsat să aştepte în stradă 40 de minute când ambulanţa s-a stricat Autorităţile sud-africane au recunoscut că ambulanţa militară care l-a transportat la începutul acestei luni la spital pe fostul preşedinte al ţării Nelson Mandela a avut într-adevăr o pană la motor, iar fostul luptător împotriva apartheidului, în vârstă de 94 de ani, a fost nevoit să aştepte în stradă...
Nelson Mandela 'se simte excelent' într-un spital din Johannesburg Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela /92 de ani/ a fost internat miercuri într-un spital din Johannesburg pentru 'examinări de rutină', dar starea sănătăţii lui nu este alarmantă, a anunţat fundaţia lui, citată de AFP.
Nelson Mandela este încă în stare critică, dar preşedintele sud-african speră că acesta va fi externat curând Starea de sănătate a fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela este în continuare critică, dar stabilă şi guvernul speră că fostul lider sud-african, în vârstă de 94 de ani, şi erou al luptei anti-apartheid va ieşi curând din spital, a declarat sâmbătă preşedintele sud-african Jacob Zuma, relatează...
Nelson Mandela, spitalizat pentru o infecţie pulmonară recurentă Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela (94 de ani) a fost spitalizat în noaptea de miercuri spre joi din cauza unei recidive a infecţiei sale pulmonare, a anunţat preşedinţia sud-africană joi dimineaţă.
Nelson Mandela a fost externat Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela a fost externat vineri după ce a fost tratat pentru infecţie respiratorie acută, a anunţat medicul şef al armatei, V.J. Ramlakan.
Nelson Mandela rămâne în spital, dar se simte bine Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare la vârsta de 94 de ani, şi-a petrecut vineri cea de-a şaptea zi la spital, dar se simte bine, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Mac Maharaj.