Cele mai citite
 


Consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice pentru copiii din Sectorul 1
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, ORL
 

Copiii din Sectorul 1 care au până în 18 ani beneficiază, în perioada 31 ianuarie - 28 februarie, de consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice, la Cabinetul Audio-optica din Str. Stoica Ludescu nr. 12, Sector 1, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 1.

Potrivit oficialilor Primăriei Sector 1, acţiunea reprezintă rezultatul unui parteneriat încheiat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, Centrul Medical Audio-optica şi Cabinetele Medicale Audioton AO (specializate ORL, oftalmologie), proiectul având ca scop identificarea şi sprijinirea copiilor care se confruntă cu probleme legate de urechi, nas, gât şi ochi.
După consultaţii, copii vor?beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor şi vor fi sfătuiţi cu privire la cea mai eficientă soluţie pentru rezolvarea problemelor depistate.
Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele interesate trebuie să se prezinte la Cabinetul Audio-optica cu biletul de trimitere de la medicul de familie.
Cabinetele medicale unde se desfăşoară campania sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie special creată pentru diagnosticarea micuţilor, iar echipa implicată în acest proiect, formată din medici şi experţi în domeniu, a fost pregătită la cursuri de specialitate în ţară şi în străinătate.
Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, persoanele interesate sunt rugate să se programeze la numărul de telefon 021/305.72.51.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Proiect româno-italian în domeniul terapiei ocupaţionale pentru persoanele vârstnice instituţionalizate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi va colabora cu Federaţia Naţională a Pensionarilor - CISL Lombardia din Italia pentru promovarea unui proiect pentru persoanele vârstnice instituţionalizate în judeţ.
Cluj: DASPC marchează Ziua Internaţională Alzheimer şi invită clujenii la teste de memorie gratuite Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Cluj va marca Ziua Internaţională Alzheimer printr-o acţiune organizată, vineri, 21 septembrie, la sediul său, unde clujenii vor putea efectua, gratuit, teste de memorie şi vor fi formaţi despre manifestările acestei grave boli şi...
Senat - proiect: Centre de Asistenţă Down şi servicii medicale şi sociale gratuite pentru persoanele cu acest sindrom Guvernul va înfiinţa Centre de Asistenţă Down în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi în sectoarele din Capitală prin Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pentru ca persoanele diagnosticate cu acest sindrom să beneficieze gratuit de servicii medicale şi sociale, prevede...
Mehedinţi: Proiect de modernizare a infrastructurii sociale destinate copiilor cu dizabilităţi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a demarat proiectul 'Construire şi dotare Centru de zi pentru copilul cu autism - P+E, reabilitare şi modernizare Centru de plasament pentru copilul cu dizabilităţi, Drobeta-Turnu-Severin', a declarat marţi, pentru AGERPRES...
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...