Cele mai citite
 


Galaţi: Bărbatul degerat la ambele picioare a murit
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul din localitatea?gălăţeană?Negrea, care a fost internat, joi, în stare gravă cu degerături la ambele picioare, după ce a stat?două zile în frig într-o magazie fără încălzire, a murit, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Radu?Toader, de 68 ani, şi-a vândut casa în urmă cu doi ani pentru a-şi plăti nişte datorii şi locuia într-o magazie de lemne, unde a fost găsit aproape îngheţat de câţiva săteni, care l-au adus la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Bărbatul a ajuns, joi, la spital, în şoc hipotermic şi cu degerături de gradul patru la nivelul picioarelor. Medicii au fost de la început rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire şi urmau să îi amputeze labele de la ambele picioare din cauza degerăturilor foarte grave. Din păcate, bărbatul nu a rezistat şi, vineri, a murit.
Cauza morţii va fi stabilită după efectuare autopsiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Găsit degerat după ce a stat două zile într-o magazie fără încălzire Un bărbat din localitatea gălăţeană Negrea a fost găsit, joi, degerat după ce a stat două zile în frig într-o magazie fără încălzire.
Galaţi: Bărbat în stare gravă, salvat cu elicopterul SMURD Un bărbat de 59 ani, din comuna Cuca, cu hemoragie digestivă, a fost transportat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, în condiţiile în care DN 24 D care duce în localitate era blocat de zăpadă şi viscol.
Galaţi: Accident rutier cu patru răniţi Patru tineri din comuna gălăţeană Nicoreşti au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localităţii şi produs de un şofer băut, se arată într-un comunicat de presă transmis joi AGERPRES, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.
Galaţi: O gravidă şi doi bărbaţi, în şoc anafilactic după ce au fost înţepaţi de albine Trei persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 61 de ani, din judeţul Galaţi, au ajuns marţi în stare gravă, în şoc anafilactic, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi, după ce au fost înţepate de albine.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Galaţi: Suspiciune de gripă nouă O femeie, de 34 ani, din Tecuci, a fost internată, miercuri, în stare gravă, în secţia Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, cu sindrom respirator acut, afecţiune provocată de un virus gripal agresiv, posibil chiar cel al gripei noi A/H1N1, a declarat,...