Cele mai citite
 


Suceava: 270.000 lei pentru reabilitarea Secţiei de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă
duminică, 30 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurată, vineri, lucrările de reabilitare şi igienizare fiind realizate în baza unei investiţii de peste 270.000 de lei, finanţată în părţi egale de Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Suceava.
Procesul de reabilitare şi modernizare a Secţiei de Urologie a vizat toate cele 12 saloane, ce dispun de 35 de paturi, cabinetul medicului şef Nicolae Dobromir, camera de gardă, băile, vestiarele, sala de pansamente, oficiul, sala de mese, arhiva şi depozitul.
În cursul anului trecut, în Secţia de Urologie au fost internaţi aproximativ 1.200 de pacienţi şi au fost efectuate peste 1.100 de intervenţii chirurgicale.
La recepţia lucrărilor au fost prezenţi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, managerul spitalului, Vasile Râmbu, şi consilieri judeţeni.
În ultimele luni, CJ şi Primăria Suceava au finanţat reabilitarea şi modernizarea a 18 dintre cele 24 de secţii ale Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' din Suceava.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Patru secţii ale spitalului judeţean, modernizate Pavilioanele vechi ale Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava vor fi inaugurate, marţi, după ce patru secţii care funcţionau în acele clădiri, respectiv Boli infecţioase, Oncologie, TBC şi Dermatologie, au fost supuse timp de mai multe luni unui proces de reabilitare şi modernizare.
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: Parc de agrement de 400.000 de euro, la Spitalul judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, şi managerul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, Vasile Râmbu, au semnat, joi, contractul de execuţie care vizează modernizarea parcului de agrement al unităţii spitaliceşti.
Suceava: Secţia de chirurgie generală a Spitalului judeţean adusă la standarde europene cu 1,4 milioane de lei Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vineri, la inaugurarea Secţiei de chirurgie generală din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, reabilitată şi modernizată conform standardelor europene, din fonduri alocate de administraţia judeţeană...
Suceava: Secţia ATI a Spitalului Judeţean modernizată şi dotată la standarde europene Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizată şi dotată la standarde europene, a fost inaugurată joi în prezenţa preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur.
Suceava: Un milion de euro pentru reabilitarea Ambulatoriului integrat din Spitalul Judeţean Suceava, 8 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, la recepţia lucrărilor de reabilitare a ambulatoriului integrat de la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou' Suceava că investiţia s-a impus având în vedere adresabilitatea ridicată de la Unitatea...