Cele mai citite
 


Vrancea: Octogenar adus în şoc hipotermic sever la spitalul din Focşani
luni, 31 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bătrân de 81 de ani din comuna Boloteşti este sub supravegherea medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani după ce a fost adus în şoc hipotermic sever.
Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), sâmbătă noaptea, în stare de şoc, cu o temperatură a corpului de doar 25, 5 grade Celsius.
După ce a primit îngrijirile medicale necesare, bătrânul a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde se află sub supraveghere medicală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Etnobotanicele continuă să facă victime Un tănăr de 21 de ani din comuna vrânceană Urecheşti a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, după ce a consumat substanţe etnobotanice în combinaţie cu alcool.
Vrancea: Bătrână intoxicată cu ciuperci O bătrână de 76 de ani, din comuna vrânceană Coteşti, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani cu intoxicaţie după ce a mâncat ciuperci culese din pădure, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alina Pelin.
Vrancea: 16 victime ale poleiului Focşani, 2 dec /Agerpres/ - Poleiul de pe străzile din Focşani a făcut 16 victime, pe parcursul zilei de joi.
Vrancea: Conducerea Spitalului Judeţean propune ca pacienţii în stare de ebrietate să-şi plătească tratamentul Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' din municipiul Focşani, Nicolae Moise, vrea ca bolnavii care ajung la Unitatea de Primire Urgenţe în stare de ebrietate să-şi achite costul tratamentului.
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...