Cele mai citite
 


Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
El a spus că pacientul este, în prezent, intubat şi se află la Terapie Intensivă.
Preşedintelui CJ Argeş i s-a făcut rău, joi, 27 ianuarie, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă. Ulterior, el a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Piteşti, apoi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şerban Brădişteanu: Evoluţie mulţumitoare a sării de sănătate a lui Constantin Nicolescu Evoluţia stării de sănătate postoperatorie din punct de vedere cardiac a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este mulţumitoare, urmând să se vadă evoluţia cerebrală, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de...
Dr. Şerban Brădişteanu: Starea arterelor coronare este gravă în cazul lui Constantin Nicolescu Dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, a declarat joi seară, că starea arterelor coronare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este gravă.
Dr Şerban Brădişteanu: Starea lui Constantin Nicolescu este stabilă Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este internat în continuare la terapie intensivă, starea sa fiind stabilă, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie al Spitalului Floreasca.
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.