Cele mai citite
 


Trei persoane îngheţate au ajuns la Institutul de Medicină Legală
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane au murit de frig la sfârşitul săptămânii trecute şi au ajuns la Institutul de Medicină Legală 'Mina Minovici' (IML), una dintre ele fiind un bătrân, care a fost ridicat din locuinţa sa, a declarat pentru AGERPRES luni directorul IML, prof. dr. Dan Dermengiu.
El a subliniat însă că au fost şase sinucideri la acest sfârşit de săptămână, respectiv persoane cu vârsta cuprinsă între 26 şi 74 de ani. Între aceştia, trei s-au spânzurat, doi s-a aruncat de la înălţime şi o femeie s-a aruncat în faţa metroului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Directorul IML demis; procurorii au început o anchetă pentru infracţiunea de profanare de cadavre Directorul Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, Costel Siserman, a fost demis, marţi, din funcţie, prin ordin al ministrului Sănătăţii, în urma anchetei desfăşurate în privinţa cadavrelor profanate în luna martie.
O nouă amânare în dosarul privind Maternitatea Giuleşti; termen - 14 mai Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au amânat marţi pentru 14 mai dosarul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, deoarece nu au primit documentele solicitate de la spitalele Marie-Curie şi Grigore Alexandrescu şi de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", care ar putea duce la schimbarea...
IML Cluj: Capetele celor şase cadavre au fost folosite în scop didactic Conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, unde au fost descoperite şase cadavre fără capete, consideră că termenul "profanat", folosit de jurnalişti în relatarea acestui caz, este "eronat" pentru că în mod obişnuit, prin protocolul încheiat între IML şi Universitatea de Medicină...
Cluj: Concurs pentru funcţia de director, la Institutul de Medicină Legală Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, care se va desfăşura între 22 şi 29 iulie, aduce în competiţie patru medici, printre care şi fostul ocupant al postului de conducere, Costel Siserman, destituit în luna aprilie a acestui an, prin...
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
Botoşani: Femeia incendiată de verişoara sa a murit Femeia care a fost incendiată, sâmbătă dimineaţă, în urma unei crize de gelozie a verişoarei sale, a murit la Spitalul de arşi din Bucureşti, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.