Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă, în noaptea de duminică spre luni, după o ceartă cu soţia sa pe tema lipsei banilor, el fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Mihaela Savu, bărbatul se numeşte Gabriel Albu şi este în vârstă de 38 de ani. El s-a întors, duminică seară, de la un botez în familie, unde a consumat şi băuturi alcoolice. Între acesta şi soţia sa a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a luat un cuţit şi s-a înjunghiat în zona gâtului.
Soţia a chemat imediat ambulanţa care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde s-a constatat că avea o plagă latero-cervicală superficială.
Soţia lui Gabriel Albu le-a declarat poliţiştilor că discuţiile erau legate de lipsa banilor, bărbatul temându-se că îşi va pierde locul de muncă de la primăria Târgovişte unde este angajat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Ambulanţă ce mergea la o urgenţă, lovită de un BMW Doi asistenţi medicali de pe o ambulanţă au fost răniţi, luni, după ce maşina Salvării, care se îndrepta spre o urgenţă având pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost lovită de un autoturism BMW într-o intersecţie din Târgovişte.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Dâmboviţa: Elev accidentat de o ambulanţă Târgovişte, 5 ian /Agerpres/ - Un elev de şapte ani, care a traversat strada fără să se asigure, a fost lovit, miercuri, de o ambulanţă, accidentul petrecându-se pe raza comunei dâmboviţene Valea Lungă, sat Gorgota.
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.