Cele mai citite
 


Sibiu: Temperaturile scăzute fac victime
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De la începutul acestui an şi până în prezent, un bărbat a murit, iar alte nouă persoane au ajuns cu hipotermie sau degerături la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, din cauza temperaturilor scăzute de afară.
'În luna ianuarie, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns şase pacienţi cu degerături şi alte patru persoane cu hipotermie, din care una, care a fost adusă în şoc hipotermic, a decedat. Sibianul care a decedat avea 63 de ani, era din Miercurea Sibiului şi a fost adus la Urgenţă în şoc hipotermic şi în comă', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Ea a precizat că cei patru sibieni cu hipotermie au vârste cuprinse între 51 şi 63 de ani şi provin din comune sau oraşe mai mici din judeţ (Miercurea Sibiului, Mârşa şi Hosman), iar pacienţii cu degerături au între 30 şi 64 de ani, provin din judeţele Sibiu şi Vâlcea şi le-au fost afectate mâinile şi picioarele.
În ultimele zile, la Sibiu s-au înregistrat temperaturi de până la minus 15 grade Celsius.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Un bătrân din Drăgăneşti, găsit în şoc hipotermic Un bărbat de aproximativ 60 de ani de ani din localitatea prahoveană Drăgăneşti a fost găsit, joi, în şoc hipotermic şi cu degerături la nivelul picioarelor.
Sibiu: Unitatea de Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, extinsă şi renovată Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a fost extinsă şi renovată, aici fiind primiţi anual peste 60.000 de pacienţi din judeţele Sibiu, Alba şi Braşov, a anunţat marţi, conducerea unităţii spitaliceşti.
Sibiu: Vieţile a doi oameni, salvate graţie unui donator de organe Sibiu, 8 iul /Agerpres/ - Un tânăr de 35 de ani, aflat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a salvat viaţa a doi oameni, unul din Cluj Napoca, altul din Bucureşti, care au primit ficatul şi rinichii sibianului care nu mai avea nicio şansă să trăiască, a declarat joi Raluca Puşcă...
Brăila: Aduşi la spital cu degerături şi hipotermie Brăila, 27 ian /Agerpres/ - Opt brăileni au fost aduşi miercuri cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece au avut de suferit de pe urma degerăturilor şi a hipotermiei.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Sibiu: Femeie de 61 de ani, decedată din cauza gripei O femeie de 61 de ani a decedat luni, în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, fiind cel de al doilea pacient decedat din cauza gripei, în acest an, conform unui comunicat remis AGERPRES.