Cele mai citite
 


Satu Mare: Anchetă la Spitalul Negreşti Oaş
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului din Negreşti Oaş continuă anchetă declanşată în cazul operaţiei care s-a desfăşurat vineri la lumina unei lanterne, după ce unitatea a rămas fără curent electric.
Directorul spitalului, Diana Mitruţ, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că operaţia efectuată de medicul Omer Hadi, la rinichii unui pacient, era programată, nu era una de urgenţă, iar, după ce partea cea mai grea a fost făcută, din cauza unei intervenţii neautorizate pe domeniul public la reţeaua de energie electrică, întreaga zonă a rămas fără curent electric.
Personalul tehnic al spitalului a încercat pornirea generatorului de curent electric, însă din cauza gerului acumulatorul acestuia a cedat. În timpul în care medicul Omer Hadi a încheiat operaţia la lumina unei lanterne, personalul tehnic a reuşit să pornească generatorul cu bateriile de la automobilele personale.
'Practic, la lumina lanternei a fost efectuată doar fixarea tubului de dren şi închiderea planurilor anatomice. Partea grea a operaţiei trecuse. Pacientul este sănătos. S-a întârziat cu aproximativ 15-20 de minute pornirea generatorului', a spus Diana Mitruţ.
Potrivit acesteia, generatorul este din anul 1997, iar bateria din 2009. În urma acestui incident, conducerea spitalului din Negreşti Oaş intenţionează achiziţionarea altui generator special pentru blocul operator.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după decesul unei femei de 21 de ani O anchetă a fost începută luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, unde o femeie de 21 de ani a murit, după ce a născut.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Ministerul Sănătăţii a solicitat o anchetă la Spitalul de Urgenţă Satu Mare Ministerul Sănătăţii a solicitat conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare ca împreună cu o echipă de control de la Consiliul Judeţean să efectueze o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, pentru a vedea condiţiile igienico-sanitare şi modalitatea în care sunt trataţi pacienţii...
Satu Mare: Zeci de persoane suspecte de infectare cu trichineloză Aproximativ 60-70 de persoane din oraşul Negreşti Oaş sunt suspectate de infectare cu trichineloză, 12 fiind internate la Spitalul Judeţean Satu Mare.
Alba: Anchetă la SJU după ce un băieţel s-a ales cu arsuri şi cu o rană la o mână în timp ce era internat O anchetă internă a fost demarată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia după ce, pe reţelele de socializare a fost prezentat cazul unui băieţel de 9 luni care s-a ales cu arsuri şi cu o rană adâncă la o mână, în zona unei branule, în timp ce era internat la Secţia de Pediatrie a unităţii...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.