Cele mai citite
 


Sălaj: Primul deces din judeţ cauzat de gripa cu AH1N1
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 36 de ani este prima victimă a virusului AH1N1 în judeţul Sălaj, conform datelor făcute publice luni de Ministerul Sănătăţii.
'E vorba de un bărbat care a avut mai multe boli cronice - diabet, obezitate, boli pulmonare asociate -, în vârstă de 36 de ani', a precizat luni, pentru AGERPRES, Oana Grigore, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

Până în prezent, din datele Ministerului Sănătăţii, dintre cazurile de gripă cu virusul AH1N1 confirmate la nivel naţional s-au înregistrat şapte decese: două în judeţul Iaşi şi câte unul în judeţele Constanţa, Prahova, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1 Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei AH1N1 Un bărbat de 53 de ani din comuna Măgura Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, care se afla internat în stare gravă în spital, fiind infectat cu virusul AH1N1, a decedat sâmbătă dimineaţă, în urma complicaţiilor apărute, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate...
Ministerul Sănătăţii: Nu se înregistrează o epidemie de gripă în România Ministerul sănătăţii informează într-un comunicat de presă remis presei luni că până în prezent în România nu se înregistrează o epidemie de gripă.
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Suceava: Primul deces de gripă cu virusul AH1N1 din acest an, în judeţ O suceveancă de 59 de ani a murit după ce i-a fost confirmat diagnosticul de gripă nouă.