Cele mai citite
 


CGMB a aprobat înfiinţarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale
marţi, 9 decembrie 2008   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Sursa: Agerpres

Bucureşti - Primăria Capitalei va avea o nouă structură de lucru - Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale -, care se va ocupa de administrarea celor 18 spitale transferate la municipalitate din cadrul Ministerului Sănătăţii, conform unei hotărâri aprobate marţi de consilierii municipali.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Capitalei va prelua spitalele după un audit finaciar Primăria Capitalei nu a preluat încă cele 18 spitale transferate de la Ministerul Sănătăţii, dar când acest lucruse va realiza se va face după efectuarea unui audit financiar şi un management competitiv, a anunţat, miercuri, primarul general Sorin Oprescu. (Sursa: Agerpres)
MS: Posturi deblocate în sistemul sanitar, până la sfârşitul acestui an Ministerul Sănătăţii va scoate la concurs 2.322 de posturi până la sfârşitul anului 2010, informează un comunicat transmis, joi, AGERPRES, de Ministerul Sănătăţii (MS).
Iohannis: Aştept din partea Ministerului Sănătăţii o analiză şi un plan clar de măsuri urgente Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că soluţiile parţiale se dovedesc ineficiente la problemele majore existente în sistemul sanitar şi solicită Ministerului Sănătăţii o analiză exactă şi un plan clar de măsuri urgente.
Dragoş Şerban: Pachetul legislativ al Ministerului Sănătăţii nu aduce nimic bun pentru pacientul român Pachetul legislativ al Ministerului Sănătăţii nu aduce nimic bun pentru pacienţi şi cadre medicale, nici mai mulţi bani în sistemul sanitar, este doar o listă de îngrădiri a accesului la serviciile medicale, fără garantarea calităţii actului medical, a declarat joi Dragoş Şerban, coordonatorul domeniului...
PSD: Deciziile de desfiinţare şi comasare a spitalelor - o măsură care aruncă definitiv în haos sistemul sanitar Partidul Social Democrat dezaprobă deciziile 'arbitare şi incorecte' ale Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea spitalelor, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de Departamentul de Sănătate al PSD.
Comunicat de presă - Ministerul Sănătăţii Persoana din conducerea Ministerului Sănătăţii indicată în comunicatul DNA este denunţătorul în acest caz