Cele mai citite
 


Bihor: Centrul Ocologic din Oradea, prioritate pentru Ministerul Sănătăţii
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Oncologic din Oradea reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, potrivit unui comunicat remis luni presei de ministrul Cseke Attila.
'Anul acesta vor continua alocările de fonduri pentru Centrul Oncologic din Oradea, unde anul trecut s-au investit 3,8 milioane de lei iar anul acesta se alocă suma de 11 milioane de lei în scopul achiziţionării unui accelerator liniar de particule şi suma de 1,5 milioane de lei pentru realizarea clădirii noi a Centrului Oncologic', se precizează în comunicat.

În judeţul Bihor numărul celor care suferă din cauza unor forme de afecţiuni oncologice este în continuă creştere. Conform ministrului Sănătăţii, este necesară construirea unui centru de profil modern, dotat cu toate utilităţile necesare pentru ca pacienţii să beneficieze de un tratament adecvat la standarde ridicate.

'Din păcate, secţia de oncologie din cadrul Spitalului Judeţean din Oradea deocamdată nu corespunde tuturor cerinţelor care sunt necesare pentru buna funcţionare a unui asemenea centru. Din acest motiv se impune continuarea investiţiilor. Am speranţa că acest sprijin acordat de Ministerul Sănătăţii împreună cu fonduri obţinute de la Consiliul Local Oradea vor facilita realizarea unui centru modern, unde pacienţii vor fi trataţi în condiţii care corespund standardelor europene', afirmă ministrul Sănătăţii, în comunicatul citat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Centru oncologic din Oradea, inaugurat de ministrul Raed Arafat Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, va participa duminică la inaugurarea Centrului oncologic din Oradea, alături de cei doi foşti predecesori bihoreni, Cseke Attila şi Ritli Ladislau.
Bihor: Ministrul Sănătăţii a inaugurat Spitalul Municipal din Oradea, renovat complet Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat vineri reconstrucţia totală a Spitalului Municipal din Oradea, realizată în perioada 2005-2011, prin fonduri alocate de la Ministerul Sănătăţii (80%) şi Primăria Oradea (20%).
Bihor: Ambulatoriu reabilitat din fonduri europene, inaugurat de ministrul Sănătăţii Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat sâmbătă noua policlinică de la Spitalul Clinic Municipal Oradea, reabilitată şi modernizată printr-o investiţie de peste 4,4 milioane de lei, proiect derulat de Primăria Oradea, prin Programul Operaţional Regional.
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Centrul integrat pentru tratament oncologic de la Oradea Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a inaugurat duminică, la Oradea (jud. Bihor, vest), Centrul integrat pentru tratament oncologic din cadrul Spitalului Municipal 'Gavril Curteanu', cel mai modern centru dintre toate cele existente în sistemul sanitar public din România, precum şi Secţia de gastr...
Bihor: Ministerul Sănătăţii finanţează aparatură pentru Centrul oncologic din Oradea Oradea, 20 sep /Agerpres/ - Centrul oncologic din Oradea va primi o finanţare din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţionarea unui accelerator liniar de particule pentru energii înalte, se arată într-un comunicat al ministerului.
Bihor: Ministrul Sănătăţii susţine măsuri de management special pentru judeţele de graniţă Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat sâmbătă, la Oradea, că trebuie luate câteva măsuri de management special pentru judeţele de graniţă, în perspectiva unei directive europene de liberalizare a serviciilor medicale.