Cele mai citite
 


Vaslui:CJAS a descoperit mai multe nereguli la furnizorii de servicii paraclinice
marţi, 1 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a finalizat luni, controalele la furnizorii de servicii paraclinice, ocazie cu care au fost descoperite mai multe nereguli în privinţa justificării sumelor primite de la CJAS.
Patru din cei zece prestatori de servicii medicale din judeţul Vaslui au fost somaţi să înapoieze banii primiţi de la CJAS, după ce nu au putut să justifice cum i-au cheltuit.
'Cea mai mică sumă imputată este de 1340 lei, iar cea mai mare de 14.000 lei. Aceste abateri le considerăm destul de grave, fiindcă noi gestionăm banii contribuabililor şi dorim ca asiguraţii noştri să beneficieze de serviciile medicale la nivelul de calitate prevăzut în contract', a declarat, luni, pentru AGERPRES Corneliu Mihalache, preşedintele CJAS Vaslui.

Acesta mai susţine că CJAS va extinde verificările la furnizorii de servicii paraclinice.
'Controalele au vizat doar ultimele trei luni, însă probabil le vom extinde şi pentru alte luni, având în vedere gravitatea aspectelor descoperite la furnizori', a completat Mihalache.
Potrivit sursei citate, în cazul în care un furnizor de servicii paraclinice continuă să încalce legea, atunci CJAS Vaslui poate cere rezilierea contractului cu acesta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Servicii fictive raportate de cabinetele medicale, depistate la controalele CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ aproximativ 163.000 lei din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale, fiind controlate atât cabinetele medicilor de familie, cât şi spitalele.
Gorj: Furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS în luna decembrie din cauza neregulilor în activitate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii decembrie, suma de aproximativ 5 200 lei lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată pe site-ul instituţiei.
Vaslui: Fonduri mai mici pentru laboratoarele de analize medicale Cele 13 laboratoare medicale din judeţul Vaslui aflate sub contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui au primit fonduri mai puţine în luna martie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Vaslui: Cetăţeni trimişi după adeverinţe de asigurat, deşi aveau carduri de sănătate Zeci de vasluieni au solicitat în ultimele zile la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui eliberarea de adeverinţe de asigurat, cu toate că aveau carduri de sănătate. Motivul este unul aberant, din punctul de vedere al conducerii CJAS Vaslui, şi anume faptul că în Ambulatoriul de Specialitate...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Timiş: CJAS a impus reţinerea a 1% din valoarea contractului cu un spital, pentru neregulile constatate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis, luni, reţinerea unui procent de 1% din valoarea de contract aferentă lunii ianuarie 2011 şi noiembrie 2010, ( aproximativ 25.500 lei), în relaţia cu Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie 'Dr. Dumitru Popescu' din Timişoara, după ce a constatat...