Cele mai citite
 


Sibiu: Trei sibieni au suferit arsuri în urma unui scurtcircuit la un cablu neizolat
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat şi două femei, din care una este în stare foarte gravă, au suferit arsuri marţi dimineaţă, în propria casă din oraşul sibian Cisnădie, unde a avut loc un incendiu provocat de un scurtcircuit la un cablu electric neizolat, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Diana Lazăr.
Una din cele două femei este o bătrână de 82 de ani care a fost adusă în comă la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu. Pacienta are şanse minime de supravieţuire, fiind intoxicată cu fum şi având arsuri de gradele II şi III pe 30 la sută din suprafaţa corpului, îndeosebi pe faţă şi mâini. Medicii sibieni o îngrijesc pe bătrână în salonul ATI a Secţiei Clinice de Chirurgie Plastică.
Celelalte două victime ale incendiului sunt un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 56 de ani, ultima refuzând internarea, deşi are arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi al mâinilor.
Pacientul, în vârstă de 65 de ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe 12% din suprafaţa corporală, la nivelul regiunii cervicale posterioare, faţă, mâna stângă şi căile respiratorii superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale?şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie Plastică.
Acesta este cel mai grav incendiu din judeţul Sibiu, de la începutul anului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău, internate la Spitalul de Arşi din Capitală Cele trei femei cu arsuri grave în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă la Chişinău au fost aduse duminică la Bucureşti cu o aeronavă militară, fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.
Mehedinţi: Doi copii de 2 şi 3 ani cu arsuri din cauza unui incendiu duşi la Bucureşti Un elicopter SMURD din Craiova a preluat vineri un copil de trei ani din localitatea mehedinţeană Salcia pentru a-l duce la Spitalul clinic de urgenţă chirurgie plastică, reparatorie şi arsuri din Bucureşti.
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Dr. Sarah Pape: Pregătirea medicilor şi atenţia acordată răniţilor din Colectiv au fost exemplare Pregătirea medicilor şi atenţia pe care aceştia au acordat-o persoanelor rănite în incendiu au fost exemplare, iar o tragedie de amploarea celei din clubul Colectiv impune cooperarea între ţările europene, a declarat dr. Sarah Pape, consultant în chirurgie plastică şi arsuri din New Castle, într-un interviu...
#MemorialColectiv Dr. Cristian Niţescu: Un Memorial Colectiv ar fi un "memento" care să se păstreze în timp Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, medicul Cristian Niţescu, consideră că realizarea unui Memorial Colectiv ca simbol împotriva uitării este o idee bună având în vedere că această tragedie este fără precedent.
Sibiu: O femeie în comă şi patru bărbaţi cu fracturi, în urma unui accident pe DN1 O femeie este în comă şi patru bărbaţi sunt internaţi cu mai multe fracturi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o maşină a intrat pe sensul opus joi, pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte, ciocnindu-se de un alt automobil care circula normal, conform purtătorului de cuvânt...