Cele mai citite
 


Şerban Brădişteanu: Evoluţie mulţumitoare a sării de sănătate a lui Constantin Nicolescu
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Evoluţia stării de sănătate postoperatorie din punct de vedere cardiac a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este mulţumitoare, urmând să se vadă evoluţia cerebrală, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cel care a efectuat operaţia.
El a mai precizat că pacientul este conştient însă în stare de somnolenţă.
În ceea ce priveşte intervalul de timp în care o persoană operată pe cord cardiac în mod normal trebuie să fie în spital, acesta a spus că pentru pacienţii obişnuiţi este de 15 zile, din care şapte zile la terapie intensivă.
Dr. Şerban Brădişteanu a mai spus că pacientul este păzit la uşă de doi poliţişti.
În legătură cu posibilitatea ca preşedintele CJ Argeş să fie tratat într-o unitate a Ministerului de Interne, dr. Şerban Brădişteanu spus că aceasta poate fi decisă în urma unei expertize medico-legale de către cei în drept.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
Dr Şerban Brădişteanu: Starea lui Constantin Nicolescu este stabilă Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este internat în continuare la terapie intensivă, starea sa fiind stabilă, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie al Spitalului Floreasca.
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.
Dr. Şerban Brădişteanu: Starea arterelor coronare este gravă în cazul lui Constantin Nicolescu Dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, a declarat joi seară, că starea arterelor coronare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este gravă.