Cele mai citite
 


Amy Winehouse, din nou în spital
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Amy Winehouse este o obişnuită a serviciilor spitaliceşti londoneze. Pentru o simplă infecţie sau o problemă mai serioasă la plămâni, pentru implanturi mamare sau scoaterea lor, cure de dezintoxicare, cântăreaţa s-a internat de multe ori în ultimii ani, relatează site-ul closermag.fr.
Se pare că, de această dată, Amy Winehouse este cu adevărat bolnavă. Interpreta piesei 'Back to Black' a adus o mică amintire nedorită din vacanţa în ţările calde: un virus. Nimic grav, totuşi, din moment ce se poate trata cu pastile, în câteva zile de spitalizare, scrie cotidianul britanic News of the World. 'Nu este nimic grav, doar un virus. Se va întoarce curând acasă', a declarat agentul cântăreţei tabloidului menţionat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INSP: 65 de cazuri de infecţie cu virus West Nile în perioada 1 mai - 15 septembrie; şase decese Un număr de 65 de persoane au fost infectate cu virusul West Nile în România în perioada 1 mai - 15 septembrie, din care şase au decedat, informează site-ul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.
Un virus mortal, care a făcut deja trei victime în SUA, ameninţă 39 de ţări Trei decese în urma contactării hantavirus, o infecţie pulmonară rară, transmisă de şoareci, au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, potrivit publicaţiei USA Today, preluate de portalul medical MedDaily.
INSP: 18 cazuri nou confirmate de virus West Nile în perioada 1 - 9 septembrie Un număr de 18 cazuri de infecţie cu virus West Nile au fost confirmate în perioada 1 - 9 septembrie în România, au precizat, luni, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.
VIRUSUL ZIKA Cuba a raportat un nou caz de infecţie cu Zika venit din afara ţării Un cubanez reîntors din Venezuela cu câteva zile în urmă a fost diagnosticat cu virusul Zika, virus pe care l-a contactat în afara ţării, ridicând astfel numărul total al infecţiilor din Cuba la zece cazuri, a anunţat Ministerul sănătăţii din Cuba, citat de agenţia Xinhua.
SIDA: Antiretroviralele reduc riscul de infecţie în rândul homosexualilor Combinaţia dintre două medicamente antiretrovirale cu administrare orală reduce cu până la 44% riscul de infecţie cu virusul HIV, virus ce provoacă SIDA, în rândul bărbaţilor homosexuali, conform rezultatelor unui studiu clinic desfăşurat în şase ţări şi publicat marţi în SUA, transmite AFP.
Franţa confirmă al doilea caz având legătură cu virusul SARS Franţa a confirmat un al doilea caz de virus mortal respiratoriu având legătură cu SARS, au anunţat autorităţile duminică, în timp ce şi-au intensificat eforturile de a informa publicul despre modul de a evita boala şi a-i urmări semnele, informează Associated Press.