Cele mai citite
 


Olt: Birourile administrative ale Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, sparte
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate birourile administrative ale Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina (SJU) au fost sparte în noaptea de luni spre marţi, dar din birouri nu lipseşte nimic, cel puţin după o primă evaluare.
Managerul SJU Slatina, Nicu Vladu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că în cursul dimineţii a fost anunţat de secretara sa, care a ajuns înaintea lui la servici că a găsit geamul de la secretariat deschis, dar uşa biroului era închisă. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul biroului directorului, care de asemenea avea geamul deschis şi uşa închisă, iar lucrurile din încăpere erau răvăşite.
'Am anunţat poliţia, care a venit şi a constatat că în toate birourile erau geamurile deschise şi uşile închise, iar obiectele, documentele, erau răvăşite. Deocamdată nu au fost găsite obiecte lipsă, trebuie să verificăm şi documentele dacă sunt toate. Încă nu am descoperit dacă lipseşte ceva, dar ancheta şi constatările sunt în curs' a spus managerul Nicu Vladu.
Paza SJU Slatina este asigurată de angajaţii Serviciului de Pază Olt, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Olt. Şeful Serviciului de Pază Olt, Emil Popa, a declarat pentru AGERPRES că la spital este asigurată şi echipă de patrulare, dar sunt păzite şi intrările în unitatea sanitară, iar angajaţii care au fost în tura de noapte nu au observat nimic suspect.
'Nu ştim ce s-a întâmplat. E posibil să fi sărit gardul cel sau cei care au intrat în birourile administrative şi au lăsat geamurile deschise. Ciudat este că din cercetările de până acum nu s-a constatat că ar lipsi ceva. Angajaţii Serviciului de Pază Olt susţin că n-au văzut nimic ciudat, atât cei de la intrări, cât şi cei de la patrulare. Este anchetă în curs', a spus Emil Popa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, a precizat că, 'în prima fază, nu au fost descoperite bunuri lipsă, dar e posibil să lipsească vreun document şi constatările continuă atât pentru a se stabili dacă sunt pagube, cât şi pentru a identifica autorii'.
Un eveniment similar s-a produs anul trecut la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, unde au fost găsite geamurile deschise şi un calculator lipsă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Anchetă la Spitalul Slatina, după decesul unei paciente cu sarcină extrauterină Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a început o anchetă după moartea unei paciente de 27 de ani, din comuna Brebeni, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei sarcini extrauterine, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, medicul Romeo Stănculescu...
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.
Olt: A început cercetarea penală în cazul pacientului care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Poliţia Slatina şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina au început o anchetă penală pentru a stabili dacă medicul Cornel Fulga se face vinovat de infracţiunea de ucidere din culpă în cazul pacientului care a murit duminică noapte, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Medicul de la UPU Slatina, Cornel Fulga, susţine că este nevinovat Medicul Cornel Fulga de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, cercetat penal în cazul decesului unui pacient, a declarat vineri jurnaliştilor că se consideră nevinovat şi că a făcut ce trebuia, respectiv l-a trimis pe pacient la Secţia Psihiatrie pentru...
Olt:Anchetă în cazul morţii unui pacient la Spitalul Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, miercuri, suspendarea din activitate a medicului de la Unitatea de Primire Urgenţe Cornel Fulga, după ce acesta a pus unui pacient diagnosticul de "beţie", fără a-l consulta, iar pacientul a murit la scurt timp din cauza unor probleme cardiace...
Olt: Spitalul Slatina trebuie să-i dea medicului suspendat Fulga 190.000 lei Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina trebuie să-i plătească medicului Cornel Fulga de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), suspendat din funcţie începând de joi din cauza decesului unui pacient pe care a refuzat să-l consulte, suma de 190.000 lei în urma unei hotărâri judecătoreşti obţinută de...