Cele mai citite
 


Deputaţii marchează lunea viitoare Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputaţii vor marca lunea viitoare, în plen, Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului printr-un mesaj menit să sensibilizeze opinia publică.
Biroul permanent al Camerei a aprobat, marţi, solicitarea federaţiei asociaţiilor bolnavilor de cancer privind marcarea Zilei internaţionale de luptă împotriva cancerului.

'Această federaţie a solicitat să fie transmis un mesaj din partea dumnealor pentru sensibilizarea opiniei publice, care să fie prezentat în plenul Camerei Deputaţilor de preşedintele Comisiei de sănătate, iar la finalul intervenţiei să aibă loc un minut de aplauze pentru supravieţuitorii de cancer', a arătat secretarul Camerei Dumitru Pardău.

Lunea viitoare şedinţa de plen va debuta cu acest punct.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân: MNAR şi Palatul Cotroceni, iluminate în roz Muzeul Naţional de Artă al României şi Palatul Cotroceni vor fi iluminate în roz, sâmbătă seara, pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân.
Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian, marcată pe 8 mai pentru prima dată în România Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian a fost marcată, miercuri, pentru prima dată în România, pentru a atrage atenţia asupra necesităţii ca femeile să meargă la control.
Teleorman: Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului, marcată la Biblioteca Judeţeană din Alexandria Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului a fost marcată luni la Biblioteca Judeţeană Marin Preda din municipiul Alexandria prin organizarea mai multor manifestări.
Fundaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer marchează Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului Fundaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) marchează, pe 4 februarie, Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului, iar preşedintele federaţiei, Cezar Irimia, transmite un mesaj simplu, dar esenţial: "Informaţi-vă!'.
FABC marchează, pentru prima dată în România, Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului Ovarian Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) marchează, miercuri, pentru prima dată în România, ''Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului Ovarian".
Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian La 8 mai, în fiecare an, este marcată Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului ovarian, oferindu-se astfel oportunitatea de a intensifica informarea cu privire la această boală.